2777
2789

من رفتم بابتش گفت طبیعیه😶هرکجام درد بگیره میگه طبیعیه یا رحمت داره بزرگ میشع یا بعلت معده یجا دیگه درد میگیره

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا زیر دلت مدام درد بگیره باید یه فکری برداری احتمال زایمان زودرسه ولی هرزگاهی باشه بعلت بزرگ شدن رحمه و رشد نی نی.نترس

بازم دیدی خیلی اذیت میشی با ب دکترت بزنگ یا برو

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
من رفتم بابتش گفت طبیعیه😶هرکجام درد بگیره میگه طبیعیه یا رحمت داره بزرگ میشع یا بعلت معده یجا دیگه ...

آخه تا حالا اینجوری درد نگرفته بود..ایشالله که طبیعی باشه..شوهرم هم خوابه..اصلا نفهمید من از اتاق اومدم بیرون...

آخه تا حالا اینجوری درد نگرفته بود..ایشالله که طبیعی باشه..شوهرم هم خوابه..اصلا نفهمید من از اتاق او ...

نترس .من هفته 21 هستم هرروز یجات میگیره😄 نعمت مامانی شدنه

ایشالا همه خانوما ک نی نی میخوان درگیرش بشن و غصه بی بچه بودن را نخورن

فوقش خیلی بد شدی وقتی میری فوقش شیاف میده

ولی عادی من سمت راستمم بود چندروز

رفتم دکتر گفت اینا عادین.

درد اگه با دراز کشیدن و استراحت  ازبین بره مهم نیست  به قول دکترم میگه خداقبول کنه  اینا عادیه 

اما اگه درد شدید بشه استراحت کنی  بهتر نشه  یا همراهش لکه بینی باشه اون موقع خطر داره 

یه ذره دیگه بگذره گاهی که  یه ذره تندتر راه بری رحمت سفت میشه و درد میگیره  اگه بشینی چندلحظه  و برطرف بشه  اونم مشکل نداره  اما اگه  برطرف نشد و بیشتر شد  باز نیاز به مراجعه دکتر داره 

نترس

التماس دعا