2777
2789
عنوان

میخوام خود کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موقع شب؟

چقدر هولی..تازه زاییدی..من الان سه سال بعد زایمانم کمتر از قبل حاملگی ام هم شدم..صبور باش گلم

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

خدا از دست شما بنده ها چیکار کنه؟؟؟یکی بچه دار نمیشه میخواد خودکشی کنه,یکی هم که بهش بچه داده قدر نعمتش رو نمیدونه و ناشکری میکنه😢

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... اَللهُمَ عَجِل لِولیِک الفَرج ... 

عزیزم چه قدر بد بینی حیفت نمیاد به لذتهاشم فکرکن.به بوی تن نوزادت به اون موجودظریف کوچولو که خودعشقه وبهت احتیاج داره .عزیزم ۳ماه خیلی کمه برای وزن کم کردن صبور باش شکررو از برنامت کامل حذف کن وعسل بخور اگه کم خونی داری سه شیره بخور چون کم خونی نمیذاره وزنت بیاد پایین .توخونه خیلی برقص رقص توتناسب اندام خیلی موثره عالیه.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

تا اخر شیر دهیت کلی وزن کم میکنی نگران نباش من خودم 52 کیلو بودم قبل بارداری 9 ماهگی بارداریمم شدم 70 کیلو   بچمو 21 ماهگی از شیر گرفتم وزنمم 59 بود الان که 4 سالشه من 55 کیلوعم. از چیزی که ناراحتم بالاتنم کوچولو شده دخترونس کاش پر میموند

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

عزیزم من بچم شیرخشکی هم بود اصلا کم نکردم از۷ماهگی بچم ب بعد یه دفعه همش آب شد ریخت رفتم وزن گردم ۷کیلو کم کرده بودم تو دوماه بچمم ۹ماهگی راه افتاد ب شدت فضوله دیگ شدم استخون نگران نباش همش آب میشه

شما چه رژیمی گرفتی عزیزم میشه برام بفرستی

من رژیم کالری شماری داشتم 

خودمم گرفتم

تاپیک کامل دارم ازش

کافیه کم بخوری غذاهای پرکالری بشناسی و نخوری 

برنامه کرفس نصب کن و میزان کالری غذاهاتو حساب کن 

قد و وزنتو وارد کن بهت میگه در طول روز چند کالری مجازی مصرف کنی 

از غذاهای که متابولیسم بالا میبره استفاده کن  مث دارجین و زنجفیل 

از روغن کمتری استفاده کن و در نهایت ورزش کن

من مامان شدم🥲

درکت میکنم

حتما قبل بارداری وزنت خوب بوده

ولی نیازی به خودکشی نیست

فقط چند ماه اشتهاتو کنترل کن 

یه راهی که خیلی جواب میده خوردن شام قبل از ساعت 6 غروبه و سعی کن بعد از ساعت 6 غروب چیزی نخوری اگه خیلی گشنت شد یه لیوان شیر یا یه سیب بخور

چهل روز قند و شکرو از رژیمت حذف کن 

و روغن کنجد و زیتون استفاده کن

مطمئن باش جواب میگیری بین 3 تا نهایتا 5 ماه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋