2821
2789

دوستان من دو سه سال بود سر کلاس حس میکردم تخته رو نمیبینم یا پلاکای ماشینهای جلویی... 

شبا سردرد میشدم گاهی از گریه گاهی از تلویزیون نگا کردن یا صندلی عقب ماشین نشستنی حالم بهم میخورد

مامانمم میگفت الکی میگی که عینکی بشی😂😅

دیروز دکتر متخصص بهم گفت آستیگمات هستی و عینک دوربین نیاز داری... 

حالا یه سوال دارم 

عینکو باید همیشه داشته باشم؟! 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

نه من ی کم آستیگماتم عینک هم نمیزنم 

پس چرا گفت بزن همیشه 😥

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه شماره ایه  استیگماتت ها تنبلیش رو نمیگم

راستش نگفت

لعنت بهش

چراااا

پس چرا گفت بزن همیشه 😥

ب منم گفته بود من ک از ۱۷سالگی متوجه شدم نزدم الان نه سال شده 

شماره چشمم هم زیاد نشده از یک کمتره 

ی چشم هم نیم نمره داره

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
بستگی داره نمرت چند باشه من نمرم یکه. میتونم بدون عینک طاقت بیارم ولی با عینک حالم بهتره، تابلو های ...

موقع تلویزیون دیدن نمیتونم بخونم یاااا تابلو های یا تخته رو... یا حتی چهره هارو از دور تشخیص نمیدم.. 

نمیدونم نمره رو نگفت بهم

نه من ی کم آستیگماتم عینک هم نمیزنم  فقط تئاتر و سینما ک اذیت بشم فشار بیارم ب چشمم

اع سلام دختر خوب کجایی چند وقته ازت خبر نداشتم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
موقع تلویزیون دیدن نمیتونم بخونم یاااا تابلو های یا تخته رو... یا حتی چهره هارو از دور تشخیص نمیدم.. ...

اگه اینقدر وضعت خرابه بزن.

اگر نمرت 75% یا 50% بود میشد نزنی.

ولی اینی که تو میگی یک به بالاست.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز