2777
2789

سلام بچها لطفا اگه از تعبیر خواب چیزی میدونید کمکم کنید.مدتها قبل خواب دیدم ک داشتم راه میرفتم رسیدم سر ی چشمه یهو دیدم دلدرد دارم گفتم چرا انقد دام درد میکنه یکی اومد گفت حامله ای داری زایمان میکنی منم تو خواب مدام داشتم میگفتم ن اخه منکه حامله نبودم اصلا نگام کن ببین یذره ام شکم ندارم خلاصه دیدم یهو ی نوزاده دختر ک هنوز نارس بود و خونی بود و خیلی ریز گذاشتن بغلم منم دوسش نداشتم همش میگفتم اه من اینو دوست ندارم چرا این شکلیه حیلی زشت بود بعد گذاشتمش زمین...کسی میتونه تعبیر کنه بقیشو بگم???

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش ک گذاشتمش اونور مث اینکه تو خواب انگار پلک بزنی برام میگذشت و پشت سره هم دوتا بچه ی دیگه بدنیا اوردم ک خیلی ناز بودن و از ذوق نمیدونستم چیکار کنم یکیشونو بغلم گرفته بودم و باورم نمیشد بچه ی منه تپل سفید ناز تو خواب همش میگفتم خدایا یعنی این بچه منه

فرداش رفتیم خونه پدرشوهرم صدام  زد گفت دیشب خواب دیدم دوتا چوب دستی دستت بوده یکی بیریخت بوده یکی خیلی محکم و قشنگ یکم نگاشون کردی اون خوشگل و درشته رو برداشتی دادی بهم گفتم عجیبه خوابه خودمو براش گفتم منم

ﻧﻮﺯﺍﺩ ﻗﺸﻨﮓ: ﺷﺎﺩﻱ ﻭ ﺁﺭﺍﻣﺶ

ﻳﻚ ﺯﻥ ﺧﻮﺍﺏ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺑﺒﻴﻨﺪ: ﻋﻼﻣﺖ ﺣﺎﻣﻠﮕﻲ

ﻳﻚ ﺯﻥ ﺁﺑﺴﺘﻦ ﺧﻮﺍﺏ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺑﺒﻴﻨﺪ: ﻳﻚ ﻋﺸﻖ ﭘﺮﺳﻌﺎﺩﺕ

ﻳﻚ ﺯﻥ ﺷﻮﻫﺮﺩﺍﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ: ﺷﺎﺩﻱ ﺍﻭ ﺑﺰﺭﮒ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.

ﻳﻚ ﺯﻥ ﻣﺠﺮﺩ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ: ﻋﺸﻘﺶ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺗﺮﻙ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ.

ﻳﻚ ﺯﻥ ﺑﻴﻮﻩ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ: ﻣﺮﺗﻜﺐ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﻧﺎﻣﻌﻘﻮﻝ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

ﻳﻚ ﺯﻥ ﺑﻴﻮﻩ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﻛﻪ ﺁﺑﺴﺘﻦ ﺷﺪﻩ: ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭ ﻫﻤﺔ ﺍﻣﻮﺭ

ﻳﻚ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﻜﻴﺪﻥ ﺳﻴﻨﺔ ﻣﺎﺩﺭﺵ: ﺧﻮﺷﻲ ﻭ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ

ﻳﻚ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﻜﻴﺪﻥ ﺳﻴﻨﺔ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ: 1- ﻳﻚ ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﺭﻧﺞ ﺁﻭﺭ 2- ﺧﻄﺮﻫﺎﻱ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺗﻬﺪﻳﺪ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺷﻴﺪ

ﻳﻚ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺧﻨﺪﻩ ﺭﻭ: ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﺩﻭﺭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪ.

ﻳﻚ ﻧﻮﺯﺍﺩ ﺯﺷﺖ: ﺑﺪﺷﺎﻧﺴﻲ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E