2777
2789
عنوان

قند بارداری و wbc بالا هر کی میدونه راهنمایی کنه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 23 پست
عزیزم سرما نخوردی؟؟

نمیدونم چون حالت هاشو دارم ولی خب همیشه این موقع حساسیت فصلی هم داشتم

ولی ببخشید زیاد عرق میکنم 

برام دعا کن آخه شنیدم اگه wbc بالا بره سقط میاره یعنی درسته

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چون حالت هاشو دارم ولی خب همیشه این موقع حساسیت فصلی هم داشتم ولی ببخشید زیاد عرق میکنم&nbs ...

نه عزیزم کاملا اشتباهه wbcتو بارداری و زایمان میره بالا ب صورت طبیعی همه باردارا بالا هست نگران نباش نرمالشم تا11هزاره 😊😊مطمئن باش چیزی نیس من خودم علوم ازمایشگاهیی خوندم

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
نه عزیزم کاملا اشتباهه wbcتو بارداری و زایمان میره بالا ب صورت طبیعی همه باردارا بالا هست نگران نباش ...

ممنونم عزیزه دلم که وقت گذاشتی ،یکمی آروم شدم خدا خیرت بده💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم منم آزمایش دادم wbc نوشته 14 شما دکترت چی گفت ؟خیلی نگرانم 

سلام عزیزه دلم نگران نباش دکترم گفت تا ۶هزار تو بارداری طبیعیه و احتمالاً سرماخوردگی خفیف داشتی

سلام عزیزه دلم نگران نباش دکترم گفت تا ۶هزار تو بارداری طبیعیه و احتمالاً سرماخوردگی خفیف داشتی

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده تو اینترنت همش نگاه میکردم همش اسم ویروس و عفونت و میکروبو آورده بود ترسیدم مریض باشم بچه امم مریض بشه