2777
2789

جواب ازمایش تست گلوکزم رو گرفتم قند ناشتام ۹۰ بوده یک ساعته رو زده ۱۹۶ و دوساعته رو زده ۱۱۷ 

یک ساعته ام بالائه ولی دوتای دیگه نرماله کسی اینجوری بوده یعنی دیابت بارداری دارم😢😢😢

از اول بارداریم تا الان هم فقط ۵ کیلو اضافه کردم که با توجه به لاغر بودنم جا دارم😔😔😔

یه مشکل دیگه هم هست wbc (گلبول های سفید)زیاده یعنی به هم ربط دارن 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هنوز ندادم هفته چندی

۲۴ و ۴ روز

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
تو بارداری wbcبالا طبیعیه

پس خیالم راحت نشونه عفونت نیست ،خیلی نگرانم

عفونت ادراری داری اگه بالا هست بهت قرص عفونت میزه . قندتم والا من نمیدونم چرا ناشتا خوبه بعدش زیاد شده احتمالا رژیم بهت بدن 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

چرا خود عفونته ازمایش ادرار اگه wbc یاrbcبالا باشه عفونته تا هفت خوبه بالای اون نرمال نیست

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بالا طبیعیه ولی اگ خیلی بالا باشه عفونت بارداریه باید دکتر تسخیص بده عفونت داری یا نه خانمی wbcایت چنده؟

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
چرا خود عفونته ازمایش ادرار اگه wbc یاrbcبالا باشه عفونته تا هفت خوبه بالای اون نرمال نیست

عزیزمwbcادار منظورش نیسwbcخون منظورشه

عزیزمwbcادار منظورش نیسwbcخون منظورشه

ننوشته که خونه یا ادرار . چون اسم عفونت اورده واسه همین مربوط به عدرار میشه وگرنه مال خون کلا یه چیز دیگه هست wbc

عفونت ادراری داری اگه بالا هست بهت قرص عفونت میزه . قندتم والا من نمیدونم چرا ناشتا خوبه بعدش زیاد ش ...

آزمایش ادرارم نرمال بود

آز قند رو اولش خوب بودم ولی وقتی گلوکز خوردم کلاً بهم ریختم سردرد تهوع و عرق سرد حتی عضلاتم هم گرفت طوریکه همونجا خوابوندنم گاهی فک میکنم به ام گلوکز زیاد دادن🤔

ممکنه اشتباه کرده باشن

تا هفته بعد هم دسترسی به دکترم ندارم میترسم بخاطر قند بلایی سر نینیم بیاد

بالا طبیعیه ولی اگ خیلی بالا باشه عفونت بارداریه باید دکتر تسخیص بده عفونت داری یا نه خانمی wbcایت چ ...

آز خون نوشته ۱۵.۶ نرمالش رو زده ۱۰

ننوشته که خونه یا ادرار . چون اسم عفونت اورده واسه همین مربوط به عدرار میشه وگرنه مال خون کلا یه پیز ...

اخه وقتی wbcبالا باشه عفونت هس تو بدن شاید منظور اسی عفونت ادراری بارداریه

بالا طبیعیه ولی اگ خیلی بالا باشه عفونت بارداریه باید دکتر تسخیص بده عفونت داری یا نه خانمی wbcایت چ ...

۱۵ نرمالش رو زده ۱۰

اخه وقتی wbcبالا باشه عفونت هس تو بدن شاید منظور اسی عفونت ادراری بارداریه

نه عزیزم آزمایشه خونه