2777
2789

یه خواستگاری داشتم

استادم آقا بود نذاشت پسره بیاد خونمون

گفت بم مجرد بمونی بهتره

اگه وضعت بده ازدواج کن وگرنه مجرد بمون کیف دنیا بکن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

آدم تنها باشه؛ بهتر از اینکه دور و برش شلوغ باشه اما دلش خوش نباشه

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر سابقم دوقطبی و پارانوئید بود. از جدایی پشیمون نیستم ولی همیشه تنهام

یعنی چی پارانویید استارتر؟

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

عجب..

منم از صبح سرکار هستم تا بعدازظهر 

اما از کارم متنفرم..

نامزدم هم شهر دیگه ست..

خیلی تنهام

فرصت کلاس رفتن ندارم. با دخترم زندگی می کنم. مشکل مالی ندارم. فقط همیشه احساس تنهایی می کنم. 

شغلت چیه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

دوستم که داشته باشی ازت سو استفاده میکنه

دخترا خیلی اذیت میکنن

من یه دوست صمیمی داشتم همش دلم واسش میسوخت هرمشکلی داشت کمکش میکردم

انقدر بود که خانوادش باهام دوست شدن هرمشکلی پیش میومد خانوادش بام تماس میگرفتن

باباش هم حتی مشکل داشت بهم میگفت،حتی زمانی که دویت دختر داشت و میخواست کات کنه باهاش.

خلاصه دختره یه کارییییی باهام کررررد،حالم از هرچی دوستیه بهم میخوره

حتی ازدواج کرد شوهرش ازم کمک میخواست

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.