2777
2789
عنوان

ازمایش دادم

83 بازدید | 10 پست

خانما ازمایش دادم دکتر گفت ویتامبن دی بدنم کمه و تخمدونام کار نمیکنه و اون ویتامین مال شیردهی هم بالاس دارو داد کسی بوده ک با مصرف این داروها باردار شده بلشه؟ممتون مبشم جواب بدبن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عددهاش چقدر بود؟...

نمدونم دکتر گفت .... فقط توی سونو نوشته بود یه تخمک خوب دارم که دکتر گفت با توجه به ازمایشات نباید این خوب باشه حالا قرار باز بعد پریودیم برم سونو دوباره

پرولاکتین رو که با قرص بروموکریپتین یا داستینکس میتونی راحت پایین بیاری... D3 هم با قرص ۵۰۰۰۰ هفته ایی یه دونه بالا میره... اگر خیلی بالاباشه ۳ ماه نیازه که به نرمالش برسه... ولی اصلا چیز مهمی نیست... یه دونه فولیکول بالغ هم که داری خدا رو شکر ... پس مشکل خاصی نیست

پرولاکتین رو که با قرص بروموکریپتین یا داستینکس میتونی راحت پایین بیاری... D3 هم با قرص ۵۰۰۰۰ هفته ا ...

مرسی عزیزم اره اون دوتا قرصی ک گفتی رو داده لطفا... ولی فعلا اون فولیکول مشکوکه حالا خداکنه که تو سونوی بعدی هم وجود داشته باشه چون فک کنم دکتر گفته ۱۶ روز بعد پریودی باید سونو بدم درستع؟

مرسی عزیزم اره اون دوتا قرصی ک گفتی رو داده لطفا... ولی فعلا اون فولیکول مشکوکه حالا خداکنه که تو سو ...

آره ۱۴ روز معمولا... اگرم فولیکولت کوچیک باشه با قرص کلومیفن و لتروزول بزرگ میشه... اصلا نگران نباش فعلا هورمونها رو نرمال کن .. حتما آزمایش تیرویید هم بده چون پرولاکتین و تیرویید خیلی به هم ربط داره

آره ۱۴ روز معمولا... اگرم فولیکولت کوچیک باشه با قرص کلومیفن و لتروزول بزرگ میشه... اصلا نگران نباش ...

اونم بود توی ازمایشم ولی نپرسیدم از دکتر که چطوریه حالا این دفعه رفتم میپرسم.... عزیزم خیلی لطف کردی ممنون😍😍