2777
2789
عنوان

خانوما بیاین توروخدابهم پیام داد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 154 پست
چیکار کرده بود 

تونامزدی فک کن اون اوایل بود ماسنتی ازدواج کرده بودیم تونامزدی ک هرجورباشه؟طرف میاد خودشو نشون بده اون میومد میگفت کرایه ندارم ۱۰ تومن داری بهم بدی

میدادم

بیرون بودیم میگفت برو دلستربخربیابخوری میگفتم توچرا نمیگیری میگفت سری بعد میگفتم مگ این سری اون سری داره اخه ...میگفت بریم بیرون میرفتم میبرد خیابون گردی میگفتم بابا بریم فلان جل میگقت نو بولاعرشی حالا فک کن من قدم ۱۶۴ وزنم ۵۰ بود یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی ....اینم دوست شمام همونجوریه ازدواج کنی اخرش میشی مثل من جدامیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بارمیخواست منو نشون داداشش بده

خانوادش همشونم ک تو رو دیده باشن و بگن قصد پسرمون ازدواج تا رسما نیومدن خاستگاری باور نکن

شناسنامه نشون داد ک داداششه؟

داداشش یا رفیق شاید پایه این برنامه ها باشن

تونامزدی فک کن اون اوایل بود ماسنتی ازدواج کرده بودیم تونامزدی ک هرجورباشه؟طرف میاد خودشو نشون بده ا ...

واییییی دقیقا خودشه 😐لنگه ی همن به خدا 

سه تومن دید پیشم  برداشت گذاشت تو جیبش 

الان خوشبختی ؟ 

خب چرا بلاکم کرده اگه میخواست بی افتم دنبالش 

وا بالاخره راهی هست که باهاش تماس بگیری مثلا همین مامانش یازنگ بزنی به خودش.اونم همینو میخاد اما شما نکن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
واییییی دقیقا خودشه 😐لنگه ی همن به خدا  سه تومن دید پیشم  برداشت گذاشت تو جیبش  ال ...

اره عزیزم من انقد سوختم ساختم به خدا قسم موقع جدایی انگار تازه به دنیا اومدم انقدرعذاب کشیدم...

اره عزیزم جداشدم الان ازدواج کردم خداروشگرراضیم

الان که بقیه پست هات رو خوندم متوجه شدم که باید صد در صد سجده شکر به جا بیاری که خودش از زندگیت رفته ...

کاش ادمایی که بدن هیچوقت وارد زندگی ادم نشن چون حس تلخش تا ابد تو ذهن ادم‌میمونه 

آره . از این به بعد زیاد مراقب خودت و احساست باش . هر کی بهت علاقه داره بگو با خانواده اش بیاد جلو.

میگفت شرایط ندارم منم گفتم باشه یکم‌میمونم باهاش ببینم چی میشه 

بعدهی وعده میداد اخرم هیچی 

میگفت شرایط ندارم منم گفتم باشه یکم‌میمونم باهاش ببینم چی میشه  بعدهی وعده میداد اخرم هیچی&nbs ...

عزیزم . دختر های ما همه ساده ان . شما هم مستثنی نیستی ‌. رو قول هیچ کس جز خدا نمیشه اعتماد و اعتنا کرد.