2777
2789

خانم ها چند روزه واقعا دارم اب ميشم😣😣

من با يكي اشنا شدم و با مادرم حرف زدن البته نه جدي

فقط مادرم گف دخترم الان شرايطشو نداره

بعد ب من گف بعد دو ماه ميايم خواستگاري

و قراره كه بيان ما حدودا٢سالت فاصله داريم شهرام ن باهم

حالا بابام ميگه قراره بريم يه شهر ديگه و اونجا خيلي دووووره ازمون...

حالا من موندم اگه ما بريم پس اينده من چي ميشه؟

خواستگارا بيان چي ميشههههه

برم اونجا

نرم 

جواب مثبت ميدن يا منفي

خيلييييييي حال بديه😣

توكل بر خدا...♥️
تحت هیییییییچ شرایطی  خانوادتو ب خاستگار و نامزد و دوست پسر و حتی شوهر نفروش

نميفروووووشم

ولي ما قراره بريم ي شهر ديگه

اينده من پس چي؟؟

من تا اخر عمر ميمينونم پيش خانواده؟

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرکسی یه بختی داره ، شاید قسمتت این اقا باشه . اگه واقعا پسر خوبیه و شغلش خوبه بهش فکر کن ، 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

درسته . مخصوصا که همیشه به حمایتشون احتیاج داری . بزار خواستگارت بیاد . شاید شرایطشون از نظر خانواده ات مساعد بود . الان برای نگرانی زوده.

عزیزم هرکسی یه بختی داره ، شاید قسمتت این اقا باشه . اگه واقعا پسر خوبیه و شغلش خوبه بهش فکر کن ،&nb ...

اره واقعا پسر خوبيه و ملاك هاي منو داره

بخاطر همين از رفتن ميترسم

موندم اگه ما بريم از هم دور ميشيم

توكل بر خدا...♥️

خب خواستگارت یا زودتر بیاد یا همون شهری که میرین بیاد خواستگاری مگه راه دور دوست داشتن شمارو از بین میبره یا محبت اون آقارو

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
درسته . مخصوصا که همیشه به حمایتشون احتیاج داری . بزار خواستگارت بیاد . شاید شرایطشون از نظر خانواده ...

اره من خيلي وابسته خانواده ام هستم

شرايطش جوري هست كه خانواده ام هم شايد قبول كنن

ولي خب مثبت هم باشه ما ميريم شهر دور

😕😕😕

توكل بر خدا...♥️

نه اصلا اینطور نیست!! خانواده ها هم گاهی اشتباه میکنن!!

دقیقا همین اتفاق برای دوست من افتاد... خاوادش از این شهر به اون شهر رفتن دو سه بار اینم اصلا فرصت خواستگاری و اشنایی پیدا نکرد...

الان متولد 57هست دکتری داره ولی بخاطر مجرد بودنش خیلی ناراحته!!

مادر و پدرش اصلا به ازدواج دخترشون اهمیت ندادن!!

اینم داره سنش میگزره و دایم خانوادشو نفرین میکنه!!

ازدواج  خیلی مسئله مهمیه... گاهی مردم فکر میکنن به هر حال یکی پیدا میشه..ولی من 10نفر میشناسم دخترای خوب با شرایط خوب که حتی یک خواستگار ندارن!

خواستگار از رابطه و دوست و آشنا درمیاد.. نه فامیل زیادی داشته باشی ..نه دوست و همسایه قدیمی که خانوادتو بشناسن  از کجا میاد؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اره من خيلي وابسته خانواده ام هستم شرايطش جوري هست كه خانواده ام هم شايد قبول كنن ولي خب مثبت هم ب ...

توکل کن به خدا .

از خدا بخواه هرچی به صلاحته پیش بیاد من با خانواده ام ی خیابون فاصله دارم ولی به نظرم همین هم زیاده😆

خواهرم شهر دوره و فقط با بچه هاشه و ی جورایی تنهاست .مادرم هم مدام نگرانشه .

نه اصلا اینطور نیست!! خانواده ها هم گاهی اشتباه میکنن!! دقیقا همین اتفاق برای دوست من افتاد... خاوا ...

اره والا دقيقاااااااا

حالا من هم ب اين خاستگاره نظر دارم

هم خانواده ام رو نميتونم كه ول كنم

و تو شهر هاي مختلف كه كسي ادم رو نميشناسه ب قول شما و 

خواستگار كه بايد بشناسه و بياد 

مگر اينكه دوست بشي

تو بد دو راهي موندم

توكل بر خدا...♥️
توکل کن به خدا . از خدا بخواه هرچی به صلاحته پیش بیاد من با خانواده ام ی خیابون فاصله دارم ولی به ن ...

سخته دوري از خانواده

ولي من به ٢،٣ساعت راضي بووووودم

حالا فك كن ميريم ي جايي اصلا من نامزد كردم فوقش مثبت شد جواب هم ما نميتونيم سالي دو  سه بار بيشتر همو ببينيم

يا 

توكل بر خدا...♥️