2777
2789
عنوان

💗ثواب خواندن دعای مجیر 💗

1324 بازدید | 19 پست

روز‌های ۱۳ تا ۱۵ ماه رمضان ایام البیض نامیده می‌شود و خواندن دعای مجیر در این ایام ثواب و فضلیت بسیار دارد.

از خواندن دعای مجیر غافل نشوید✨🌸

هرکس این دعارادرایام البیض بخواندگناهانش آمرزیده میشوندحتی اگربه اندازه دانه های باران وریگ دربیابان باشد.وبرای شفای بیماروقضا دین وتوانگری ودفع غم خواندن ان نافع است💗💗التماس دعا ازتک تک شماعزیزان دارم💖

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تازه قرآن خوندن یادگرفته بودم همش مجیرمیخوندم هم راحت بود هم دوستش داشتم ازهمه التماس دادارم واسه حل مشکلات من بخصوص بهبود هرچه زودتردخترم دعاکنید ممنون

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
وقتی تازه قرآن خوندن یادگرفته بودم همش مجیرمیخوندم هم راحت بود هم دوستش داشتم ازهمه التماس دادارم وا ...

انشالله مشکلاتت حل میشه عزیزم

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢