2777
2789
عنوان

زير سرهمي نوزاد چي بپوشونم 👶🏻🍼

3041 بازدید | 40 پست

دودست لباس نوزادي با يه سرهمي

همراه با كلاه و دستكش برداشتم واسه بستن ساك زايمانم  

اما اين سرهمي كه خريدم عكس داره كه از داخل لباس 

ميترسم بدن ني نيم اذيت كنه به نظرتون چي بپوشونم 

باتوجه به فصل تابستون 

♥️براي سلامتي و ظهور امام زمان يه صلوات هديه كن♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوووووسه و ناززز بپوشونزیر سرهمی🥰🥰🥰اخخخ جون نینی😄هوممممم...گلم یه رکابی نازک خوبه.تو بیمارستانا هم کولر روشنه سرده واس نینیا.بپاسرما نخوره

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص

خب تاپ و شورت تنش کن

من شهریور زایمان کردم با رکابی شورت آوردم خونه

دور بچم پارچه سفید نازک گرفتم تو دست بغل کردن راحت باشه.

گرما خوب نیس  زردی رو تشدید میکنه

خونه هم اوردی جلو کولر نبر ولی خونت خنک باشه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

نوزاد تازه متولد شده به نظرم تو نابستون هم یه دنیا بیاد بازم سردشه چرا که از تو شکم گرم و نرم مادرش اومده بیرون تا عادت کنه طول میکشه برای بیمارستان ازین زیر دکمه دارا نبر اونجا سخته عوض کردن بچه یه بلوز حلقه ای یه استین کوتاه یکی هم بلند با شلوار این سرهمی رو هم دارین میارینش خونه تنش کنید

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
يني سرهمي نپوشونم  اون دودست لباس كافيه

من میخوام برا تو بیمارستانش بلوز و شلوار ببرم. تا هم عوض کردنش راحتتر باشه و هم بچه گرمش نشه. بعد که اوردیمش خونه سرهمی تنش کنم. میترسم پرستارا حوصله نداشته باشن برا لباس تنش کردن اذیتش کنن. بلوز و شلوار عوض کردنش راحتتر از سرهمیه

نوزاد تازه متولد شده به نظرم تو نابستون هم یه دنیا بیاد بازم سردشه چرا که از تو شکم گرم و نرم مادرش ...

نه سردش نمیشه اتفاقا

گرما ضررش بیشتره

حتی بچه تو زمستون رو دکتر میگفت تو خونه زیاد نپوشونید

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه سردش نمیشه اتفاقا گرما ضررش بیشتره حتی بچه تو زمستون رو دکتر میگفت تو خونه زیاد نپوشونید

خونه رو که نگفتم گلم بیمارستان گفتم اخه کولر میزنن سردش میشه بعدم اینارو بزاره تو ساک خودشون میدونن چی تن بچه بکنن

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

زیرپوش تنش کن

منم خرداد رایمانمه هوا هم که گرمه ولی سرهمی براش براداشتم زیرشم زیر پوش تنش میکنم یه زیردکمه هم برداشتم البته چون نافشون نیفتاده زیر دکمه شاید اذیتشون کنه اگه هم تنش میکنی یه سایز بزرگتر بردار که به نافش گیر نکنه از روشم سرهمیشو تنش کن

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من میخوام برا تو بیمارستانش بلوز و شلوار ببرم. تا هم عوض کردنش راحتتر باشه و هم بچه گرمش نشه. بعد که ...

خدا ني ني نازت حفظ كنه ❤️

از راهنماييت ممنونم گلم 

زیرپوش تنش کن منم خرداد رایمانمه هوا هم که گرمه ولی سرهمی براش براداشتم زیرشم زیر پوش تنش میکنم یه ...

اره نافش نيافتاده بيشتر فكرم درگير كرده كه چي بپوشونم

يني سرهمي نپوشونم  اون دودست لباس كافيه

دودست؟؟؟؟؟ چخبره خانم بچه اب بدنشو از دست میده زردی میگیره 

یه دست لباس استین بلند و شلوار برای روز اول از روز دومم رگابی و شورت کافیه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍