2777
2789
عنوان

بیایید از کاربردی بودن نظرای نی‌نی سایتی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 35 پست
من به شخصه هیچی... فقط فهمیدم که خرافات توی مملکت بیداد می کنه...

دقیقا منم اصلا فکر نمیکردم قرن بیست و یک کسی به جادو و دعا اعتقاد داشته باشه واقعا واسم عجیبه

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینجا گفت کف قابلمه رو بذار تو محلول لوله باز کن سفید میشه شد...واسه عروسیم آهنگ میخواستم نظراتشون کمکم کرد

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

من قبلا هر چی می خواستم بخرم یا هر جا برم مسافرت سرچ که میکردم خیلی از نظرات نی نی سایت استفاده میکردم.ا صلا همین جوری شد که با نی نی سایت آشنا شدم. الان دیگه مثل قبل نیست. ولی بازم میشه استفاده کرد. گاهی سیاستهایی که بچه ها یاد میدن به همدیگه و‌گاهی هم نکات آشپزی که گفته میشه برام جالبه وای خوب خیلی زیاد نیست اینطور تاپیک ها. 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
کلینک واقعا خوبه

تا حالا از کلینیک استفاده نکردم مطمئنا یروز خدایی نکرده مشکل مهمی داشته باشم و واقعا جویای راه حل از اونجا مدد میگیرم

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

نظرات دوتاکاربرو توخیلی تاپیکا میبینم بدردبخوره وحس خوبی داره،ویکی دوکاربرم شوخن واونارم دوس دارم توبدتترین شرایط باکامنتاشون خندم میگیره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
یکی اینجا گفت کف قابلمه رو بذار تو محلول لوله باز کن سفید میشه شد...واسه عروسیم آهنگ میخواستم نظراتش ...

عه چه جالب، چطوری بذاریم یعنی؟

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
تاپيك مديريت هزينه ها واقعا برامن تاثير گذار بودهبراي بچه داري و اينام همينطور

خیلی خوبه،پس وقتتو میدونی بیهوده تلف نکردی👌

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
عه چه جالب، چطوری بذاریم یعنی؟

تو بزرگترین لگن فلزی ریختم بعد قابلمه رو گذاشتم توش با دستکش بذاریا خیلی قویه پوستو خراب میکنه خیلی باحال تمیز کرد

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
وقت كه زياد تلف كردم😅

حالا ۱۰درصدش حداقل مثمرثمر بوده  

تو بزرگترین لگن فلزی ریختم بعد قابلمه رو گذاشتم توش با دستکش بذاریا خیلی قویه پوستو خراب میکنه خیلی ...

اینم ی نکته کاربردی👌

تو بزرگترین لگن فلزی ریختم بعد قابلمه رو گذاشتم توش با دستکش بذاریا خیلی قویه پوستو خراب میکنه خیلی ...

مرسی گلم

نظرات دوتاکاربرو توخیلی تاپیکا میبینم بدردبخوره وحس خوبی داره،ویکی دوکاربرم شوخن واونارم دوس دارم تو ...

اسماشونم بگو ماهم فیض ببریم

منم از غلاغسیاه خوشم میاد.نظرات گومبولی را هم می پسندم