2777
2789

تا حالا هممون کم و بیش تاپیکایی زدیم گاهیش سرگرم کننده بوده گاهیشم از مشکلاتی بوده ک واقعا دنبال راهکار و انتخاب بهترین راه بودیم،دوست دارم بدونم چندنفر راهکارهای اینجا و نظرات دوستان واقعا به کارشون اومده🤔🤔🤔

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

استارتر شرمنده

بچه ها برای تاپیک معمای زندگی ۱۰ نفرتون گزارش بزنین لطفن.خیلی ضروریه ممنون

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ نظری هنوز منو به خودش جلب نکرده، و قاعدتا هم نبایست جذب کنه.

چون اکثر کاربران اینجا، خیلی شتابزده نظر میدن.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

بنظر خودم ک بیشتر نظرات شوخیه و یا از روی علم و دانایی نیست😒

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
استارتر شرمنده بچه ها برای تاپیک معمای زندگی ۱۰ نفرتون گزارش بزنین لطفن.خیلی ضروریه ممنون

پاک شده عزیزم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
استارتر شرمنده بچه ها برای تاپیک معمای زندگی ۱۰ نفرتون گزارش بزنین لطفن.خیلی ضروریه ممنون

دشمنت شرمنده،چی شده مگه عزیزم؟