2777
2789
عنوان

خانم های آشپز کمک میخوام

87 بازدید | 9 پست

دوستان این پنج شنبه میخوام ۵۰ تا ساندویچ الویه برای مزار مادر شوهر و پدر شوهر و بردار شوهر شهیدم درست کنم

مواد اولیه چقدر بگیرم

مرغ 

سس

خیار شور

تخم مرغ

سیب زمینی

همتونو دعا میکنم

اندازه دادن خیلی سخته،ببین مثلا برای پنج نفر چقدر درست میکنی همون و چند برابر کن ،الویه چون‌مواد زیاد داره در نهایت خیلی برکت داره  

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم. اما تو اینترنت معمولا برا ده نفر نوشته چقدر درست کنی، دیگه به همون نسبت درست کن.

عزیز بنطرم سالادالویه خیلی زحمت داره یه چی دیگه درست کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

استاتر همبر گوشت بخر ازی آماده ایا فقط میخاد سرخش کنی. باور کن هزینش انداره همون سالادالویه میشه.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
استاتر همبر گوشت بخر ازی آماده ایا فقط میخاد سرخش کنی. باور کن هزینش انداره همون سالادالویه میشه.

منون گلم ولی مشکل هزینه اش نیست ، آماده شوهرم دوست نداره ، خودمم دوست ندارم

خدا کنه فقط خوب بشه