من تو دوران عقد هستم تو این هفته مادر شوهرم ۲ بار خاله شوهرم رو برای افطار دعوت کرد فردا هم باز دعوت هستن به همراه خانواده دایی شوهرم ...من اون دوبار رفتم کمکشون و همه کاریی کمکشون کردم چون مادر شوهرم دختر ندارن ولی دیگه نمیخوام برم این دفعه رو چون حس این بهم دست داده خدمتکارم که من باید همه کاری بکنم و هیچ کس کمک نمیکنه نمبخوام کسی فکر کنه وظیفم هست ...بنظرتون چکارکنم ؟؟؟
من کلا دیر میرم ولی وقتی میرم اونجا دیگه همه کاری بتید انجام بدم ...پذیرایی و شستن ظرفا و همه ...چون ...
كمك كن اما نه در حدي كه وظيفه بشه
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار کردن در حد سفره انداختن و جمع کردن نهایتا با کمک کسی ظرف شستن همین
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
پس موقع جم کردن وسایل الکی خودتو ب یواری مشغول کن مثلا برو دستشویی یا یه تلفن هماهنگ شده خلاصه یکار بکن ک شستن ظرفا ب عهده ت نیوفته
یا خودتو ب حرف زدن با یکی مشفول کن
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
عزیزم منم وقتی میرم خونه مادرشوهرم کمکش میکنم چون دوسشون دارم وبهم بدی هم نکردن...بنده خدا موقع مهمونی هم دست تنهاست..ولی مواقع دیگه به اندازه کمک کن ...نه اینقدر زیاد که وظیفه بشه نه کم اخه خودت دلت میاد بشینی بعداونا جلوت خم و راست بشن؟بنظرم تومهمونی ها کمک حالشون باش ...اگه میگی خوبن بعدا تومهمونی های خودت کمکت میکنن ولی مواقع دیگه اندازه نگه دار