2777
2789
عنوان

افطاری خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 55 پست

به نظرم اينجا طرفت مادر همسرته نه اقوام همسرت

تو كمك كني به اونا كمك نكردي كه 

بعدم اينكه اون ها در واقع تو رو ميزبان ميدونن و خب بي انصافي ميكنن كمك نميكنن

توهم تو مهموني خونه اقوام شوهر رفتي اصلا كمك نكن 

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرا همینطوریه کل دختراشو پسراش رو دعوت میکرد بهم میگفت توام بیا دو سه باری دم افطار رفتم دو سه باری موفق نشدم با اصرار مادرم رفتم برو فردا نگن مادرش نزاشته شوهرم میگفت نرو میریم کار کنمیرفتم همه جمع بودن قبلانا کار میکردم الانا خودمو میزنم کوچه علی چپ 

اخه نمیشع تک عروس خانواده بشینع ظرفا کثیف بمونه از شوهرت بخواه بیاد کمک کنه  تو سفره انداختن ی ...

ببین من خونه بابام همه کاری میکردم وقتی مهمون داشتیم جایی هم میرفتم کمک میکردم انقدر تحویل میگرفتن و تسکر میکردن اما از روز اولی که اقوام شوهرم‌منو دعوت کردن پاگشا خاله بزرگه میگفت پاشو خودت از خودت پذیرایی کن ...یا تیکه مینداختن...انگار نه انگار من دفعه اولم هست رفتم خونشون ....حالا هم خونه مادرشوهرم میشینن و توقع دارن من همه کارارو انجام بدم کوچکترین تشکری نمیکنن

احتمال میدم واسه کار دعوتت میکنن برو ولی کمک نکن ببین بازم مهمون داره دعوتت میکنه؟؟؟

نه شايد دوست داره اعضاي خانواده همه تو مهموني باشن

ببین من خونه بابام همه کاری میکردم وقتی مهمون داشتیم جایی هم میرفتم کمک میکردم انقدر تحویل میگرفتن و ...

ایووول فهمیدم  جای  تو باشم خاله رو حذف میکنم که نمیشه خخخ

توام همین که گفتم اگه دختر داره ازش بخواه کمک کنن یا به مادر شوهرت بگو مامان  من تنهایی خسته میشم با دهن روزه میشه بگی دخترش پاشه کمک کنه یا از شوهرت بخواه بهت کمک کنه هم تو خسته نمیشی  همم خالهه دق میکنه به شوهرتم بگو حرف بقیه رو بیخیال من تنهایی بعد افطار همه این ظرفا رو نمیتونم بشورم  با زبون همسرتو نرم کن نزار همسرتم بفهمه بخاطر دق دادن خاش اینکار رو میکنیا خخخخ

بزار همسرت عادت کنه فردا تو خونه خودت کمک کنه من خودم ی روز مهمون داشتم زیاد بود خودم نشستم با مادر شوهرم شوهرم ظرفامو شست

ببین من خونه بابام همه کاری میکردم وقتی مهمون داشتیم جایی هم میرفتم کمک میکردم انقدر تحویل میگرفتن و ...

خب رو نده به لبخند بزن و همين

يا كاري ميكني هي نق و نوق كن و چه ميدونم لبلسم كثيف شد و كمرم درد گرفت و اينا اونا مجبورن تشكر كنن البته تشكر مهم نيستا ولي با اينكار يادشون ميدي وظيفت نبود بعدم نگو كاري نكردم كه بشين و بذار باقيشو اونا انجام بدن

اب و هرچي كه ميخواي بشين و ازشون بخواه بيارن نه جوري كه بگن پاشو خودت بريز

نميدونم اينا به نظرم اومد

ایووول فهمیدم  جای  تو باشم خاله رو حذف میکنم که نمیشه خخخ توام همین که گفتم اگه دختر دار ...

اره بابا ميره سمت ظرفا اسم دختر خالشو بياره بگه فلاني جااااان مياي كمك؟

اره عزیزم اگر دختر داشتن اگه با یکی راحتی بگو بیاد کمک نبود شوهرت خوبع

خواهر شوهرم اومده  خونم پا شده میگه واااا لباسم سفیده به شوهرم گفتم خواهرت میاد مهمونی میدونه میخواد بیاد بخوره و ظرف بشوره برا چی لباس سفید پوشیده خخخ

منم مادرشوهرم نمیذاره کاری کنم خودمم خیلی مایل نیستم تقریبا مثل مهمون میرم کارای خیلی جزیی مثل درست کردن سالاد و شیرینی تعارف کردنو انجام میدم

خاله هاش و دختر خاله هاشم بیان ا جاشون تکون نمیخورن مادرشوهرم خودش انجام میده با همین کمکای کم من

البته خونه خاله هاش ک میریم هم اونا نمیذارن هیچ کاری انجام بدی 

همه رو خودشون انجام میدن راستش منم خیلی میپسندم

خودمم خونه کسی کار نمیکنم قصدم اینه بعد عروسیمم خونه خودم بذارم مهمون راحت باشه خودم همه کارارو انجام میدم براشون

آخه از نوعروس کسی انتظاری نداره از الان واسه چی کار میکنی؟

از بس خاله هاش تیکه انداختن و گفتن ....میگم روز اول که رفتم خونه عزیزسون پاگشا مادر شوهرم چایی اورد همشون گفتن چرا تو میاری خودش باید بلند شه برای خودش چایی بیاره ....

منم مادرشوهرم نمیذاره کاری کنم خودمم خیلی مایل نیستم تقریبا مثل مهمون میرم کارای خیلی جزیی مثل درست ...

خوش بحالت ...به من که همون روز اول برو اوردن که پاشو خودت کار کن