2777
2789
عنوان

چكنم كه بچه ارومي داشته باشم!؟

171 بازدید | 17 پست

سلام ماماناي گل

بنظرتون چكارايي بايد بكنم در حاملگي كه بچم اروم باشه و نق نقو نشه؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر    لای موهای تو گم کرد خداوندش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت آروم باش و استرس نداشته باش . قران بخون و گاهي هم موزيك دلخواتو گوش كن . از طبيعت انرژي بگير . و بعدشم تغذيه  كه خيلي مهمه ( خرما ، به ) هم بچه رو زيبا ميكنه و هم آروم .

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

فقط آرامش داشته باش و محیط اطرافت هم آروم باشه.همین.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

فقط باید خودت دور از استرس باشی همین.

الان نتایج نشون میده نوزادانی که کولیک دارن و ناآرومی میکنن تو دوران جنینی مادرشون خیلی استرس داشته.

الهی من بمیرم واسه پسرم که تا ماه ۹ میرفتم سرکار و چقدر استرس داشتم تو اون شرکت لعنتی.

ذات بچه مهمه

من سر پسرم قرآن خیای خوندم

تقریبا هر روز زیارت عاشورا و توسل خوندم

سوره ی یوسف به سیب خوندم خوردم

البته چون تجربه ی یه بچه ی شدیدا بیقرار رو هم داشتم سر دومی حسابی عاقلانه برخورد کردم

پسرم به شدت آقاست اصلا نمیتونی تصور کنی چقدر ماهه

البته همه میگن بعد از اون آتیش پاره حقم بود یه بچه ی کم دردسر داشته باشم 

ان مع العصر یسری

🖤 
فقط باید خودت دور از استرس باشی همین. الان نتایج نشون میده نوزادانی که کولیک دارن و ناآرومی میکنن ت ...

اخي چه بد ... منم ميرفتم سركار ولي يكماهي هست خودشون قراردادم رو لغو كردن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر    لای موهای تو گم کرد خداوندش را