2777
2789
عنوان

نامزد

64 بازدید | 11 پست

دوستان من نامزدم خودشم عقد من معیارام بر این بنا بود که طرف سیگارو مشروب استفاده نکنه این آقا سیگار میکشم هرچند زیاد نمیکشن و لی میکشه مشروبم که سالی چند بار میخورن اینارو بعدا فهمیدم از نظر مالیم خیلی از ما پایین ترن فک کنید یک دهم،  این جنبه ها  خیلیی اذیت می‌کنه هم سن سلام وقتی میبینم همه چی دارن ولی من باید رنج بکشم جم کنم الان نمی‌دونم چیکار کنم موندم نمیتونم تصمیم بگیرم شما بودین چیکار میکردین

خدایا منو سنجاب 🐿️ کن 

شما قبل ازدواج دقیقا به چی توجه می‌کنید ؟

صرفا استارتر منظورم نیس دختر های عزیز قبل ازدواج یک جفت چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش یک چشم هم ببندید این قدر درگیر قیاس و کنکاش الکی نباشید 

خدایا منو سنجاب 🐿️ کن شما قبل ازدواج دقیقا به چی توجه می‌کنید ؟صرفا استارتر منظورم نیس دختر های عزی ...

ازدواجم سنتی بود نتونستم تشخیص بدم ،از نظر وضعیت مالیم نمی‌دونستم اینجورین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازچی میترسی

الان نسبت به قبل از بخوام جدا بشم کیفیت در خواستام یا خواستگاران یا کسی ک بخوام باهاش آشنا بشم کم میشه

از جاییم بیشتر موقیت مالیس اذیتم می‌کنه ن طوری ک میخام میتونم عروسی بگیرم ،ن خونم اونجوری که میخام میشه .....

الان نسبت به قبل از بخوام جدا بشم کیفیت در خواستام یا خواستگاران یا کسی ک بخوام باهاش آشنا بشم کم می ...

وقتی نمیتونی بسازی دیگه به کیفیت خاستگارات فکرنکن

دوروز دیگم با ۱۰ سال زندگی نمیتونی بسازی 

آخرش چی ققط بدتر میشه

💕🌸☘️🌹

وقتی نمیتونی بسازی دیگه به کیفیت خاستگارات فکرنکندوروز دیگم با ۱۰ سال زندگی نمیتونی بسازی آخرش چی قق ...

اگر وضعیت مالیم ون بعداً خوب بشه چی؟

ولی میدونی از لحاظ توجهم پنجاه پنجاهه همه چی اذیتم میکنهه