2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم خیلی ب این چیزها اهمیت میدادم اما وقتی دیدم چند ماه نشد از متخصصین این حوزه پرسیدم گفتن صد ...

واقعا؟ خیلیا هم میگن خرافاتیه اما من دیروز تو اینجا دیدم یکی نوشته بود 

دیگه رفت تو مخم از دیروز پیگیرش شدم

دل شکستن هنر نمیباشد
واقعا؟ خیلیا هم میگن خرافاتیه اما من دیروز تو اینجا دیدم یکی نوشته بود  دیگه رفت تو مخم از دیر ...

عزیزم واقعیت داره اما وقتی دقیقا میفته روزای تخمک گذاریم پرسیدم گفتن صدقه بده اقدام کن منم گوش دادم 😉

سلام.ماه وقتی وارد برج عقری میشه بخاطر امواجش که از کهکشان به زمین میرسه باعث اتفاقای بد میشه.و برای همین میگن صدقه بدین و کارای اساسی رو شروع نکنین.کاملا علمی و نجومی و کوانتومی هست گلم.

من نمیدونستم تخمک گذاریم تو قمردرعقربه ..از قبل قمردرعقرب اقدام داشتم..دقیقا یه روز بعد اخرین اقدامم،قمردرعقرب شروع شد وهمون روز تخمک گذاری...

دخترم خداروشکر سالمه ولی همه ی ژنهای ضعیفه منو همسرمو داره...  

من نمیدونستم تخمک گذاریم تو قمردرعقربه ..از قبل قمردرعقرب اقدام داشتم..دقیقا یه روز بعد اخرین اقدامم ...

یعنی بخاطر اون روزه؟میگن انرژی مغناطیسی وارد میکنه که منعی هست

دل شکستن هنر نمیباشد