2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

279 بازدید | 21 پست

خانما خواهش میکنم کمکم کنید دارم از استرس میمیرم

امروز صبح که از خواب پا شدم لک صورتی دیدم

خیلی حالم بده دارم از استرس میمیرم

هفته ۱۰ بارداری هستم

دکترمم تا سه شنبه نیست

😭😭😭

خواهش میکنم اگه واقعا امیدی هست بهم دلگرمی بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت تا سه شنبه نباشه ینی نمیری بیمارستان؟ 

همین الان لطفا برو بیمارستان 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

استراحت کن زیاد راه نرو یه سیاف پروژسترونم باید برنی خوب میشه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
ممنون

احتمالا جفتتت پایینه که لکه بینی پیدا کردی.سعی کن از توالت فرهنگی استفاده کنی وسعی کن چیزهای ملین بخور که یبوست پیدا نکنی.چون یبوست باعث فشار به جفتت میشه که لکه بینی پیدا میکنی