2777
2789

سلام توروخدا بخونین من هفته پونزدهمم چندروزه یبوست شدید دارم میرم دستشویی همش زورمیزنم دارم میکیرم شربت لاکسی ژل داد دکترم جواب نداد همه چی خوردم روغن زبتونو سبزی و انجیرو همه چی دارم میکیرم یه چیزی بگید آرومم کنه ازدیشب نخوابیدم

منم همینجور بودم خیلی بد بود. فقط لاکسی ژل بخور روزی 3تا قاشق. هیچی جوابگو نیست 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هندونه ولواشک کیوی خیلی خوبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از داروخونه قرص روغن كرچك بگير هيچ ممانعت مصرفي نداره 

من سر يبوست ماه هاي اول مردمممممممم

دركت ميكنم

حتما حتما دستت دستكش بپوش و روغن زيتون رو بمال ب مقعدت و اگر ميتوني با سرنگ ب داخلش

اگر اينكارو نكني ماهها درگيرش ميموني

اخه اینم جواب نمیده دگ

کرچک نخوریااااااااا،سعی کن یکم راه بری

بعدم دستتو بگیر جلو دهنت بعد مثل قلیون کشیدن هعی نفستو بکش و بده بیرون. این حرکت خیلی برای یبوست خوبه خیلی. چیزای چرت و گیاهی نخوری کار دست خودت بدیا. درکت میکنم بخدا منم 10روز فقط گریه میکردم تو دستشویی جیغ میکشیدم. الان سعی ممیکنم غذاهایی ک یبوست میارن نخورم

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

کیوی کاری بامن کرد روان که هیچ اسهال شدم😐بخر تا جایی که ظرفیت داری بخور هرروز

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین تو اصلا برنج و نون نخور. فقط اش سوپ بخور الو برگ زردالو بگیر بنداز تو اب خیس بخوره بخور. هندونه طالبی میوهای ابکی بخور.. بعدم پیاده روی کن خوب میشی من خودم به همین روش کنترل میکنم خوب خوب نشدم ولی .مجبورم