امروز سیزدهم ماه رمضان ،از امروز به مدت سه روز دعای مجیر بخونید ،بسیار خواص داره ،مخصوص این سه روزه که ایام البیض گفته میشه،برای آمرزش گناهان ،وسعت رزق خیلی مفید.
التماس دعا🙏
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
به به آبجی خوبم عجب تاپیکی زدی عزیزم ، اجرت با امام زمان💞😇
ممنونم ک گفتی ، ب روی چشم . خدا حفظت کنه ب خیر و خوبی و سلامتی
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
عزیزم من زیاد آدم با ایمانی نیستم اما از بچگی روزه گرفتم و الآنم میگیرم اما خیلی ها منو مسخره کردن امروز رفتم دکتر زنان دکترع میگه روزه چیه برو بابا آدم باید روزه بگیره بشینه یکی کارهاشون بکنه واقعا این چیزا رو آدم میشنوه ناراحت میشه
انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه میکنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
عزیزم من زیاد آدم با ایمانی نیستم اما از بچگی روزه گرفتم و الآنم میگیرم اما خیلی ها منو مسخره کردن ا ...
اونا اعتقاد و ایمانشون سست شده ،خدا خودش هممون هدایت کنه.
تو کلام حق ،قران مجید چقد متذکر شده ،از روزه و نماز استعانه بگیرید .
خدا خیرت بده ،نزار کسی درت لغزشی بیاره ،با آرزوی بهترین اتفاقها برات🌹🌹
به به آبجی خوبم عجب تاپیکی زدی عزیزم ، اجرت با امام زمان💞😇 ممنونم ک گفتی ، ب روی چشم . خدا حفظت ک ...
سپاس بانو از لطفت،التماس دعا....حاجت روا🌸🌸
آبجی جونم سلام ، دیروز خوندم توی تمام دعا یادت بودم ، خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی ب دست حضرت زهرا سلام الله علیها😇🌹🌹🌹💞💞💞💞
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹