2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم ميكه يكي بخر دوباره بعدا ميخرم برات خراب شذ

من خودم سه تا دارم ولی خب یکی کافی بود چون تجربه نداشتم یکی گرفتیم خیلی سنگین بود ادم خفه میشد زیرش یکی دیگ هم تورنگین اینا بهش وصل بود یعنی مجلسی قابل استفاده نبود یکی دیگ گرفتیم اسپرت سبک خیلی راحت قابل شست شو

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
یه دونه‌ کافیه‌ چه خبره باباهاتونو تو دردسر میندازین. اگه پولدار هستی ده تا بخر اگه متوسط و زیر متوس ...

پس دوتا خريدنش براي چيع؟؟مثلا كثيف بشع؟؟با تنوع ؟؟

زمین گرده 
اره شنيدم دو نوعه  يكي تابستونيه يكي پشم شيشه  خوب نميشه فقط پشم شبشه رو خريد براي تابست ...

بله میشه کلا لحاف زمستونی شو جمع کن چون ملافه کش دوزی دارن روتختی ها، بزار ملافه اش بمونه پتو نازک استفاده کنید تابستون سعی کن هم رنگش پتو نازکتم بخری چون جهیزیه ست خوشکلترا

پس دوتا خريدنش براي چيع؟؟مثلا كثيف بشع؟؟با تنوع ؟؟

کثیف بشه درمیاری میندازی لباسشویی تا شب خشک میشه.  بعدا خواستی مزخری هر چی دلت خواست. بابات‌چه گناهی داره . شوهرت میخواد بخوابه بابات پولشو بده. همون یکیم بسه . 

منم دوتا خریدم،یدونه اسپرت یدونه مجلسی،

اما الان ازهمین تریبون اعلام میکنم ک اشتباه کردم،لطفا شماهم از تجربه ماها استفاده کن ازین اشتباها نکن،

چون فقط تو این گرونی خرج میزاری رو دست پدر و مادرت،

ازطرفی هم شوهرت متوقع میشه،فک میکنه وظیفشون بوده دوتا بدن،

خانواده شوهرتم بجای تشکر میگم جنسش فلان بود رنگش فلان بود،

ولی وقتی توخونه شوهرت باپول شوهرت یکی دیگه بخری حساب کار دستش میاد،من انقد جهیزیه ام کامل بود از هرچی چندتا چندتا داشتم،انقد کامل بود ک تواین دو سال یدونه دستمالم نخریدیم،خانواده شوهرم اخرش گفتن چهارتومنم چهیزیش نمیشه،

شوهرمم گفت بابات وظیفش بوده جهیزیتو کامل بده.

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
خوب كلا چندتا بخرم ؟؟. 😂😂

نخر عزیزم ,من خیلی چیزهای اضافی نخریدم ,روتختی جز واجبات نیست .من اونهای ک ب چش میاومد رو خوب برداشتم بقیع رو در حد شروع زندگی .واقعا چرا دخترها دلشون ب حال مادر پدرهاشون نمیسوزه ,اگه پدرت داره ۱۰ تا بخر اما اگه میبینی باید از شکم خودش بزنه برا تو روتختی بگیره نخر 

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 
نخر عزیزم ,من خیلی چیزهای اضافی نخریدم ,روتختی جز واجبات نیست .من اونهای ک ب چش میاومد رو خوب برداشت ...

ممنون عزيزم منم ظاهر خونم خيلي حوب برداشتم مونده رو تختي كه بعضياتو شك انداختن منو كه دو تابخريكي تابسنوني يكي پشم شيشه

بابام ميتونه تقريبا بخره  واسم 

اما خودم ميخام بدونم اضافس اضافه نيس؟؟احتمالا يكي بخرم يكي هم بعدش😞😞

زمین گرده