2777
2789

سلام

لطفا هرکس میتونه کمک کنه. ممنون

دخترخاله من حدود سه ساله که ازدواج کرده اما هنوز ارتباط زناشویی بعد از سه سال ندارن؛به خاطر اینکه دخترخاله ام وحشت و استرس و اضطراب و ترس شدید داره،حالا زندگیشون بدجوری شده به علاوه اینکه سنش هم بالا رفته و دیگه فرصتی هم برای بچه دار شدن نداره،دکتر هم رفته چه روانپزشک و چه طب سنتی و دکتر زنان و حتی چندین جلسه مشاوره

اما هیچ فایده ای نداشته و هنوز مثل وقتیه که مجرد بوده. 

هیپنوتیزم بکنه

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشهههههه خب

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

استاتر دختر خالت واژینیسم داره.چیزی نیس درمان میشه و زود بچه میاره

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

وا مگه میشه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته