2777
2789
عنوان

به نظرتون بده برای تولد نسبتا مجلسی و خوب ظرف های یکبار مصرف بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 36 پست
منم دقیقا همین بودم تا وقتی چشمامو درست باز کردم دیدم بقیه برای من این کارو نمیکنن.بقیه به فکر خودشو ...

دقیقا

هیچ کس نمیفهمه اگه من چیزی نمیگم برای اینکه ناراحت نشن نه اینکه چیزی ندارم بگم 

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
دقیقا هیچ کس نمیفهمه اگه من چیزی نمیگم برای اینکه ناراحت نشن نه اینکه چیزی ندارم بگم 

آره دیگه شهورشون نمیرسه فکر میکنن لالی.برای همین منم چند وقته وحشی شدم پاچه همه رو میگیرم 😂😂 تا یه کم به خودشون بیان

پس در نتیجه ظرف یه بار مصرف بذار خیلی هم عالیه. 😂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پذیرایی میوه حتما ظرف چینئ و اینه‍ا بذار برا کیک و پذیرایی هایی مثل دسر و ژله و کشک بادمجون و این قبیل موارد رو میز کنار هر دیس  ظرف و قاشق چنگال یه بار مصرف بذار .بهر حال طوری نباشه که کلی خرج کنی و برای یه ظرف شستن چهره و نمای بیرونی پذیرایی ات شیک نباشه و کمرنگ بشه ...

آره دیگه شهورشون نمیرسه فکر میکنن لالی.برای همین منم چند وقته وحشی شدم پاچه همه رو میگیرم 😂😂 تا یه ...

متاسفانه اعتماد به نفسم خیلی پایینه و حتی همسرم هم باهام نیست یعنی اگه بخوام یه مقدار اخلاقم عوض بشه جلوی دیگران بهم تذکر میده

برا پذیرایی میوه حتما ظرف چینئ و اینه‍ا بذار برا کیک و پذیرایی هایی مثل دسر و ژله و کشک بادمجون و ای ...

نمی‌دونم والا امروز رفتم ظرف پلاستیکی خریدم نزدیک ۲۰۰ شد

آخرشم فکر کنم نندازم دور با این هزینه نگهشون دارم

سعی میکنم توجیه‌های دیگه کم ندارم

اخه واقعا سخته دست تنها تنها این همه کار 

متاسفانه اعتماد به نفسم خیلی پایینه و حتی همسرم هم باهام نیست یعنی اگه بخوام یه مقدار اخلاقم عوض بشه ...

من با شوهرم هم به حالت وحشی برخورد میکنم که بترسه چیزی بگه 🤦🏻‍♀️ یعنی راهی برای آدم نمیذارن

سلام استارتر

من این تاپیک شمارو دیدم یه سوال دارم

من نزدیک تولد پسرمه ، ۲ ساله واسه کیک و نوشیدنی از ظرف یکبار مصرف واسه تولدش استفاده کردم ،غذا هم از بیرون گرفتم ولی قاشق چنگال از ظرفای خودم گذاشتم ،   واسه میوه ظرفام کمه ، زشته اونم بخوام یه بار مصرف بذارم ؟