2777
2789
عنوان

به نظرتون بده برای تولد نسبتا مجلسی و خوب ظرف های یکبار مصرف بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اکثرا دیگه تو تولدا طرفای یکبار مصرف خوشگل میذارن.میتونی تم انتخاب کنی همه با هم یه دست و ست با ...

میخوام از این ارزونا بگیرم که بندازم بره پارسال از این محکم ها گرفتم همرو شستم مثل ظرفهای خودم هیچ فرق نکرد

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
نه بابا الان دیگه همه ظرف یه بار مصرف میذارن.ظرفهای یه بار مصرف خیلی قشنگی هم اومده.اولویت همیشه خود ...

ماش این حرفتون بشه سرلوحه زندگیم ولی افسوس که همش همیشه حرف دیگران و فکر دیگران برام مهم بود حتی تو شخصیتربن چیزها

مگه تولد بچه نیست؟؟ اگه بزرگ هستن تم های بزرگسال هم داریم

تولد بچه است یعنی می‌توانم بشقاب ها و لیوان ها و پیش دست ها و حتی قاشق و چنگال رو هم یکبار مصرف بگیرم؟نمیشکنه موقع خوردن؟

ماش این حرفتون بشه سرلوحه زندگیم ولی افسوس که همش همیشه حرف دیگران و فکر دیگران برام مهم بود حت ...

منم دقیقا همین بودم تا وقتی چشمامو درست باز کردم دیدم بقیه برای من این کارو نمیکنن.بقیه به فکر خودشونن.به خودت فکر کن که بعدا حسرت نخوری که اینهمه خودتو اذیت کردی هیچ کس هم قدر ندونست فقط پر توقع شدن.