2777
2789
عنوان

درمان میگرن با زالو

11064 بازدید | 28 پست

سلام دوستان گل، من از فرط سردردهای میگرنی به مرگ راضیم. اگر دوساعت از خونه بیرون برم 22 ساعت سردرد شدید دارم و خیلی کم پیش میاد این اتفاق نیفته. اگر کسی برای درمان میگرن این راهکارو پیش برده لطفا راهنماییم کنه. درمان با زالو اخرین چیزیه که دیگه میتونم برای درمان انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام.ازعیدی مثل اینکه عودکرده باشه.یعنی این ماهی حداقل 15روزشو سردردبودم بااینکه پرهیز کامل داشتم.انگاردیگه داروهای پیشگیری جواب نمیده ولی اززالو فوق العاده هم میترسم هم بدم میاد باخودم گفتم اینقدر ارزش نداره که بندازم چون احتمال زیاد اینم جواب نمیده.راستی شما دارو هم میخوری؟

عزیزم من خودم یه بار انداختم بنظرم خیلی رو سردردم موثر بود، یعنی واقعا تعداد دفعات رو کم کرد، شدتشم کم شد. مثلا تو حالت عادی تا سه روز حتی با خوردن مسکن سردرد داشتم، اما بعد از زالو معمولا یه روزه با مسکن خوب میشد. بنظرم امتحان کردنش ضرری نداره. 

منم مثل شمام.ازعیدی مثل اینکه عودکرده باشه.یعنی این ماهی حداقل 15روزشو سردردبودم بااینکه پرهیز کامل ...

ارزش داره عزیزم، زالو اصلا ترسناک نیست. میگرستاپ (سوماتریپیتان) نمیخوری؟ البته داروی پیشگیری نیستا، باید تو اوج سردرد بخوری. 

منم مثل شمام.ازعیدی مثل اینکه عودکرده باشه.یعنی این ماهی حداقل 15روزشو سردردبودم بااینکه پرهیز کامل ...

بشدت توصیه اش کردن. چقدر قرص بخورم دیگه. از زالو هم خیلی میترسم

الان دو جلسه رفتم پیش دکتر زرنگار واسه طب سنتی نزدیک 500 تومن تو همین دوجلسه خرج کردم به فاصله یک هفته. ززالو ننوشته. رژیم غذایی پرهیزی داد و فصد خون که دو بار انجام دادم. بعد از هر دوبارش هم به حد خودکشی سردردم عود کرد. و الان همچنان تاثیر خاصی ندیدم. بخدا که ادم یبارمیمیره راحت میشه با این سردرد روزی صد بار میمیره

من خواهر ندارم یا کسی که برام اینکارو انجام بده. به هردکتری هم اعتماد ندارم. دکتر زرنگار هم که 100 دفعه باید بری پیشش تا دفعه صدم تجویز نهایی رو بکنه. از تهران تا کرج میرفتم  ی دور سردرد میگرفتم. فرداش هم بخاطر خون ذاذن از فصد و تجویزاش.