2777
2789
عنوان

دعوا تو هفته های اول😭

244 بازدید | 7 پست

وای بچه ها نمیدونم یهو چی شد سر خرید رفتن دعوامون شد و من چند بار شوهرم هولش دادم بدنم خیلی کشیده شد مثل دیونه ها هم با پا هول دادم هم دست خیلی عذاب وجدان دارم الان میترسم بچم افتاده باشه دو هفته دیگه میخواستم برم سونو قلب الان دارم میمیرم از ناراحتی یک سال منتظرش بودم با این دیوننه بازیام خیلی میترسم بد جوری فشار اومد به دل  و کمرم چیکار کنم؟؟؟😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بفهمم من بیشتر موقع ها درد دارم تو رو خدا دعا کن چیزی نشه

نگران نباش عزیزم چن هفته ی اول درد داری کلا و الان که میگی حرکت کششی زدی اگه دردت از قبلا بیشتره یه سر به دکترت بزن 😍😘درضمن نمیخوام دخالت کنم ولی با شوهرت صحبت کن که یکم باهات راه بیاد اخه خانومای باردار یکمی حساس و زود رنجن😍😘

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
نگران نباش عزیزم چن هفته ی اول درد داری کلا و الان که میگی حرکت کششی زدی اگه دردت از قبلا بیشتره یه ...

خودم یهو موجی شدم  بیچاره شوک شد ...😥خدا کنه چیزی نشه ممنون از راهنماییتون