2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان کردم ولی تا آخرین ماه تهوع و استفراغ داشتم.پدرم درومد 

به سلامتی.مبارک باشه.جدی میگی چطوری بود تهوعت چیزی بالا میاوردی یا نه؟به چی حساس بودی؟چیزی میخوردی؟

از بعد چهل روز شروع میشه تاچهارماهگی ادامه داره واکثرا به مرغ،گوشت وبوهای خاص حساس میشن،البته بعضیا اصلا ویار ندارن بعضیام تاماه اخرم دارن،من نرمالش گفتم خودمم همینطور بودم غذام تواین مدت فقط شده بود پنیر واش ماست واش دوغ،غذاهای پرادویه وفست فودهاهم اصلا نمیتونستم

زنــدگــے زیبـــا میشہ اگہ نگاهمــون رو زیبــا ڪنیمـ...😊 

من الان‌باردار هستم آخرای ماه ۶ ولی همچنان تهوع و استفراغ دارم

الان قرص دمیترون میخورم دیگه بالا نمیارم ولی همچنان تهوع دارم

سر دخترم هم تا آخر ۹ ماه بالا میآوردم اونم وحشتناک 

به سلامتی.مبارک باشه.جدی میگی چطوری بود تهوعت چیزی بالا میاوردی یا نه؟به چی حساس بودی؟چیزی میخوردی؟

ماههای اول که به همه چی حساس بودم.برا همین سه چهار ماهو رفتیم تو باغ موندیم ..بعده اونم تهوع داشتم ولی نه زیاد ماهه هشتم و نهم معدم سوزش داشت و هر چی میخوردم بالا میاوردم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
از بعد چهل روز شروع میشه تاچهارماهگی ادامه داره واکثرا به مرغ،گوشت وبوهای خاص حساس میشن،البته بعضیا ...

منم دقیقا اینطوریم اما همونم با ترس و لرز میخورم احساس میکنم اسید معده ام بالاس