2777
2789
عنوان

دعوا😈😴😴😴سوالمو جواب بدید😢😢

188 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من و نامزدم عقدیم و ی مشکلاتی هست بینمون..اون الکی عصبانی میشه و حرفای چرت و پرت میزنه و الکی هم تهمت میزنه

دیشب دعوا راه انداخت من فقط دوتا فهش دادم و دیگم پیام ندادم

نامزدم از داداشش خیلی حساب میبره شما باشین مشکلتونو ب برادرشوهرتون میگید حل کنه؟ پدرش فوت کرده و با مامانمم نمیتونم بگم چون واقعا بچگانست

ب برادر شوهرم بگم بد نیس؟😢

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دست خودتون 

هیچ شخص سومی  رو وارد  زندگی خصوصی تون نکنید

و زمینه دخالت رو فراهم نکنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به هیچ وجه مشکلاتتون رو ب بقیه نگید

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

بنظرم مشکلاتتو فقط باید باخودش حل کنی اگرم حل نشد بخاطر خوشبختیتم که شده ترکش کن چون تا اخرین لحظه زندگیتون این مشکلو دارین

👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ‏« عﺎﺷﻖ ‏» ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ‏«ﻻﯾﻖ ‏» ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.       

آخه میترسم دخالت کنن ولی ب کی بگم

😢😢😢دیگه کم آوردم هرکار میکنم زبونش درست بشو نیست

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
باهاش حرف بزن بگو از توهین و بددهنی متنفری شوهر من بعد از دوسال الان توهین نمیکنه بددهنی نمیکنه ام ...

نمیدونم چجوری توضیح بدم یجورایی بددله الکی قضاوت میکنه خستم

ببین گاهی لازمه توهم صدات دربیاد عصبی شو

اونقد صدامو بالا بردم ب غلط کردن افتاده چند وقت خوبه ولی باز ی دفه قاط میزنه..بهونشم اينه ازم دوری عاشقتم حساسم

اونقد صدامو بالا بردم ب غلط کردن افتاده چند وقت خوبه ولی باز ی دفه قاط میزنه..بهونشم اينه ازم دوری ع ...

طبیعیه گلم 

ماهم بحث و دعوا خیلی خیلی داشتیم نمیداشت تنها برم بیرون دانشگاهم ب زور میذاشت 

حتی ی روز بعد از عروسی گفت هرجا خاستی بریدبا مامانم برو 

من صدام درومد گفتم مگه بچه دوسالم بگم مامان بیا دستمو بگیر بریم فلانجا ی وقت گم و گور نشم

گفت راست میگی ببخشید 

ولی کم کم خوب شد