2777
2789
ببین دکتر خودم مینا کمالیان بود همه چیش خوب بود فقط به زووور باید ازش حرف می کشیدم اگر خودم میپرسیدم ...

خیلی گیج شدم نمیدونم پیش کی برم؟

ندا مقتدری رو میشناسی؟ من اسمش رو توی نی نی  سایت دیدم ، اما هر چی نگاه کردم بیشتر دو نفر ثابت بودن که ازش تعریف میکردند، البته چند تای دیگه هم بودند، پیشش نوبت گرفتم اصل مردد شدم ، نمیدونم چه کنم 😞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گیج شدم نمیدونم پیش کی برم؟ ندا مقتدری رو میشناسی؟ من اسمش رو توی نی نی  سایت دیدم ، اما ...

نه من نمیشناسمش 

اینجا گاهی تبلیغات میکنن واسه یه دکتر 

اگر نوبت گرفتی حالا یه ویزیت برو ببین چطوره 

اون موقع که من تحقیق میکردم راجع به دکتر به این نتیجه رسیدم پیش استاد دانشگاه نرم چون میخوان موقع زایمان من کار یاد دانشجوهاشون بدن ، و اینکه دکترم هر موقع دردام شروع شد بیاد بیمارستان چون بعضیشون نمیان یا اینکه خود دکتر بچه را به دنیا بیاره برام مهم بود چون توی بعضی بیمارستانها زایمان طبیعی را ماما انجام میده دکتر فقط بخیه میزنه  ، اینکه سفر خارج نخواد مرتبا بره 

اینها برای من اهمیت داشتن 

اون موقع که من سرچ میزدم تاپیکها خیلی قدیمی بودند مثلا مال سال ۹۲ و ۹۳ بودند و خیلی صفحاتشون زیاد بود منم تا ۹ هفتگیم داشتم دنبال دکتر میگشتم🤣🤣🤣

یارب نظر تو برنگردد...

کن خودم پیش زهرا صابری رفتم برای بارداری و زایمان دکتر خوبی بود ولی بدلیل اینکه تو بیمارستان دیر اومد بالا سرم برای دومی دیگه پیشش نمیرم .

با اجازه استارتر کسی نمیدونه چه دکتر هایی بیمارستان میلاد زایمان میکنن چون من میلاد زایمان کردم خیلی عالی بود دلم میخواد اگه قرار باشه پیش دکتری برم جایی برم که اونجا زایمان کنن

ببین دکتر خودم مینا کمالیان بود همه چیش خوب بود فقط به زووور باید ازش حرف می کشیدم اگر خودم میپرسیدم ...

سلام عزیزم

من باردارم و میخوام پیش دکتر کمالیان برم. میخوام ببینم برای زایمان طبیعی میاد؟ و دستش برای بخیه زدن چطوره؟

گروه قرمز❤️ وزن