2777
2789

سلام ، من شش هفتم تموم شده، دنبال یه دکتر خوب هستم که واسه مراجعینش وقت بزاره، لطفا بهم معرفی  کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خوب زیاده ببین کدوم بیمارستان میتونی بری اول بعد دکترتو انتخاب کن بعضیشون فقط خصوصی کار میکنن 

پیشنهادهای من 

کتایون طلیعه 

محبوبه رضوانی 

مهوش مسائلی 

دکتر عالیدوست (اسم کوچیکش یادم نیس)

اینا دکتر خودم نبودن فقط تعریفشون از اطرافیان زیاد شنیدم 

یارب نظر تو برنگردد...

معمار زاده 

مقاره عابد

زهرا فتوحی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
پیش کدومشون رفتین؟

دوتای اولی 

خیلی خیلی خوبن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
دوتای اولی  خیلی خیلی خوبن

سومی رو هم تعریفشو زیاد شنیدم

من رفتم دکترموحدی عالی بود

سزارین هم میبرن سعدی انجام میدن

خدایی نکرده زایمان زودرس داشته باشی بخاطره هزینه های بچه میبره الزهراچون استاددانشگاهه

مطبش شلوعه ولی دکترخیلی خوبیه

سزارینشم عالیه من همان وقت راه افتادم کلا بدون هیچ دردی 

اگه خاستی بری قبلش نوبت اینترنتی بگیروبه منشیش بگونوبت اینترنتی گرفتم 

میخوام تجربه زایمان پیشش داشته باشین 

ببین دکتر خودم مینا کمالیان بود همه چیش خوب بود فقط به زووور باید ازش حرف می کشیدم اگر خودم میپرسیدم جواب میداد خوش برخورد هم بود منشی خوبی هم داره مطبش هم فضای خوب و راحتی داره 

اخه من اطرافم هم مدتها بود کسی زایمان نکرده بود و زایمان طبیعی هم اصلا تو خانوادمون نداشتیم حس میکنم یکم بیشتر برام از مراقبتهای بعد زایمان میگفت بهتر بود وگرنه بارداریم اوکی اوکی بودم 

البته الانم من و بچم خداروشکر هردو سالمیم اما اگر باز باردار بشم دیگه پیش کمالیان نمیرم 

دکتر کنار تختیم دکتر طلیعه بود خداییش خیلی خیلی بیشتر واسش وقت گذاشت 

دکتر خواهرم مسائلی بود و ازش راضی بود البته سزارین شد دکتر دوستم عالیدوست بود ازش خیلی خیلی  راضی بود یه دکتر طالبی هم توی عسکریه یکی دیگه دوستام پیشش زایمان کرد تعریفشو میکرد .....😊 انشاالله بسلامتی زایمان کنی

یارب نظر تو برنگردد...