2777
2789
عنوان

چه مامان بی عرضه ای هستم من😓

259 بازدید | 20 پست

مامانها حس میکنم تو تربیت بچم اصلا موفق نبودم 

خیلی حس بدیه الان چهار سالشه یه اصلاح نتونستم اینو ببرم امروز بردمش ارایشگاه اینقد گریه کرد اصلا داخل نیامد 

مهدش رو نمیره 

کلاس زبانش رو نمیره 

هر جا وارد میشیم بهش میگم سلام کن ؛اصلا هیچی 

اعصابم بهم ریخته 

مشاور كودك مشورت كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شاید زیادی تحت فشارش گذاشتی باهات لج میکنه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با یه مشاور کودک مشورت کن اما من موافق کلاس زبان نیستم یا بچه رو مجبور کنی سلام بده بنظرم به بچه ها که مرتب بگی سلام کن بدتر میکنن من خودم پسرم تا چند ماه پیش به همه سلام نمیداد فقط به یه عده که دوسشون داشت سلام میداد مرتب قصه راجع به سلام ودوست پیدا کردن بهش گفتم الان خودش سلام میده 

واااا عزیزم ربطی به تو نداره هربچه ای یه خصلتی داره بزرگ شه خوب میشه اما باهاش خیلی آروم صحبت کن همه چیو بهش یاد بده حتی یه حرف و صدبار براش توضیح بده امت درآرامش کامل

من خودم بچه بودم میرفتیم مهمونی تو خونه نمیرفتم اینقدر دم در میموندم تاخسته شم خودم برم تو🙄 مامانم همون اول میرفت تو😒 الان اینقدر یه جا میریم حرف میزنم مغزهمه رو میخورم بچه هام هم شدن عین بچگی خودم😂😂

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

حتما برو مشاور گلم.ما که انقدر نگفتیم سلام کن و ...الان تو ۸ سالگی دخترم راحت سلام نمیکنه.شما که هی مبگی بدون بدتره.اثر عکس داره.به بچه نباید بگی سلام کن.باید انقدر سلام کنی تا یاد بگیره.بگی مقابله میکنه

خب عزیزم همش که شما داری برا برنامه میذاری

کلاس زبان نذارش

به جاش تو خونه خودت باهاش بازی کن

ببین چقدرروحیش عوض میشه

اصلا مجبورش نکن سلام کنه

بذار خودش کم کم بفهمه و روابط عمومی رو‌خوندم یاد بگیره

به اجبار هیچ وقت موفق نمیشی عزیزم

خودت و همسرت هم فقط و فقط سعی کنید جلوی بچتون با هم مهربون باشید و هیچ بحثی جلوش نکنید

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزیزم با یه مشاور کودک مشورت کن اما من موافق کلاس زبان نیستم یا بچه رو مجبور کنی سلام بده بنظرم به ب ...

ما از دو و نیم سالگی کلاس زبان میریم واقعا هم دوس داشت جدیدا نمیدونم چرا گریه میکنه و نمیره