من فوبیای دزدیدن دخترمو دارم 😱 روانی شدم دیگه از بس خوابشو میبینم، یه بار با بابام دعوای بد کردم چون که کالسکه دخترمو یه لحظه با فاصله چند متری ول کرد تا یه چیزی رو بهم نشون بده 😭 خودمم ایران بودم هر بار سوار تاکسی میشدم میگفتم الان منو میدزدنو میکشن، نمیدونم چرا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشاور گفت سعی کن با اون شخص روبرو نشی 🙄ولی امکانش نیست بیشتر مواقع میبینمش
مشاورتو عوض کن چون مشخصا بیسواد هست ...تمام علوم میگن با فوبیا و ترست باید روبرو بشی بعد ایشون گفته نشو ..خنده داره به شما یاد داده صورت مسیله پاک کنی ...و انقدرم سواد نداشته که بدونه متاسفانه بیشتر تجاوز هاو اذیت و ازار تو بچگی و دست درازی از سمت نزدیکان و درجه یک هاست
من فوبیای دزدیدن دخترمو دارم 😱 روانی شدم دیگه از بس خوابشو میبینم، یه بار با بابام دعوای بد ک ...
وای خدایا منم همینطورم داغون شدم از بس استرس گم شدن و دزدیدنه پسرمو دارم شوهرم میبره بیروندبا اینکه میدونم خیلی مواظبه یک ساعت سفارش میکنم هر 20مین زنگ میزنم بازم آرامش ندارم تا بیاد همش تو ذهنم تصورش میاد که الان زنگ میزنه که گم شده یا بلایی سرش اومده همش خوابتی اینطوری میبینم واقعا دارم نابود میشم
حتی یه مدت میگفتم خدا وجود نداره ،اگه بود نمیزاشت هیچ بچه ای تو اون سن کم این اتفاق براش بیفته ،نمیدونم این مسیله فقط فوبیا نیست کل زندگیم رو تحت تاثیرش داره خودم دوسو دارم این رفتارا رو بزارم کنار ولی وقتی انجامش نمیدم بازم تو دلم استرسش رو دارم اینطوری فقط دیگران یا همسرم فکر میکنه درست شده اما من ارامش ندارم الان از مدرسه رفتن پسرم میترسم بقیه جاها پیشمه فقط تو مدرسه نمیتونم که کنارش باشم