2821
2789
عنوان

بچه ۱۹ ماهه و غذا

7912 بازدید | 36 پست

سلام عزیران من یه بچه ۱۹ ماهه دارم در روز بهش فرنی، حریره بادام همراه با شیرو تخم مرغ آب پز،و دو وعده سوب بهش میدم

ولی خیلی یخت میخوره و همش میخواد بالا بیاره موقع غذا خوردن

تصمیم گرفتم دیگه بهش غذا کمکی ندم و باخودمون رو سفره غذا بخوره

ولی نمیدونم موقعی که گرسنش شد چی بهش بدم

ممنون میشم مامانای با تجربه بیان کمکم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علت توي گلوش پريدن اينه كه احتمالا هميشه غذاي خيلي نرم و شل خورده ،با تمرين درست ميشه 

ميان وعده منظورتونه ؟ 

خب مثلا شير موز ،بستني ،انواع اسموتي ميوه و پودر مغز ها ، بيسكوييت هاي ساده ، ژله و كرم كارامل ، ساندويچ هاي كوچيك پنير ،مربا ،كره 

فکر میکنم وعدهای غذاییت زیاده بچه ها از یکسالگی ب بعد ب وعده های کمتری احتیاج دارن من ب پسرم ک 17ماهشه صبحانه میدم و ناهار عصر سوپ میانوعده میوه و شام یکبارم شیر میخوره 

والا من صبونه بهش میدم چرخشی هرچی خودمون بخوریم

پنیرگزدو.کره مربا.پنیرسبزی.کره عسل.حلوا کره.ارده شیره

نهار و شامم باخودمون

و میان وعده میوه ای.شیربرنجی.شله زردی.فرنی .شیرعسلی.یاامثالهم میدم

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

زیاد بهش میکس شده ندادی؟؟؟؟

پسر من که الان ۹ ماهشه دیگه لب به سوپ و حریره نمیزنه

گوشت قلقلی و مرغ ریش ریش و ماکارونی دوس داره😐😐😐😐😐😐 البته اشتهاش کلا کم شده

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

عزیزم چخبره اینهمه غذا واسه ی بچه ۱۹ ماهه خب معلومه همش حالت تهوع داره شما ک معدت بزرگتر اینهمه بریزن تو معدت حالت تهوع نمیگیری؟

خود تخم مرغ ابپز خیلی سنگینه قشنگ منی ک ی ادم بزرگم یدونش ۵_۶ساعت سیر سیرم چ برسه ک کنارش سوپ و اینام باشه والا خوبه فقط حالت تهوع داره من باشم بالا میارم حتی اگه تو چند وعده بدی اینایی ک گفتیو بازم زیاد واسه بچه ۱۹ ماهه

همینارو بده ولی هروز ی چیزی مثلا امروز صب صبونه بدع بده ناهار تخم مرغ شامم حریره ک سبک بخابه کنارش شیرتم بده زیادی سنگینش نکن

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍
والا من صبونه بهش میدم چرخشی هرچی خودمون بخوریم پنیرگزدو.کره مربا.پنیرسبزی.کره عسل.حلوا کره.ارده شی ...

اهان فقط من بچم صبحانه نمیخوره.گردو و پنیر و... فقط فرنی میخوره