2777
2789
عنوان

دخترم ۲۱ ماهشه کم غذا

124 بازدید | 15 پست

هست خیلی میشه پیشنهاد بدید یا از تجربه های خودتون بگید چه غذاهایی درست میکردید چه پیشنهادی دارید ممنون میشم 😟😟😟😟😙😙😙😙

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این بشقاب ها رو قاشقای خوشگل و عروسکی بگیر براش..با بازی بهش غذا بده..غذارو براش تزیین کن و شکل عروسکو اینا دربیار براش..با شعر بهش غذا بده..

براش از این برچسبها بخر و بگو هردفعه که غذاتو بخوری از اینا میزنم به یخچال یا دیوار اتاقت..

از اینکارا دیگه..

کنار تو بهترین حوای زمینم..
چند کیلو هست

۱۲ کیلو وزنش خیلی اومده پایین سه روز مریض هم هست استفراغ میکنه دیگه هیچی نمیخوره 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧
از این بشقاب ها رو قاشقای خوشگل و عروسکی بگیر براش..با بازی بهش غذا بده..غذارو براش تزیین کن و شکل ع ...

باور کن هزار مدل میبرم خونه مادرم یا مادر شوهرم یا خواهر شوهرم که خیلی دوسش داره بیست نفر نشستن باهزار فوت وفن وادا بهش غذا بدن واقعا کلافه شدم دیگه 

دخترمنم یکم‌بدغذاس منم واسش کره میریزم تو غذاش یا کنار غذاش گوجه فرنگی و خیار خورد میکنم به عشق اونا ...

گوجه خیلی دوست داره ولی سه روز علایم مصمومیت داره مبترسم بهش بدم 

۱۲ کیلو وزنش خیلی اومده پایین سه روز مریض هم هست استفراغ میکنه دیگه هیچی نمیخوره 

وزنش که خوبه دختر من داره سه سالشه میشه تازه ۱۴ شده

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

وزنش که خوبه دختر من داره سه سالشه میشه تازه ۱۴ شده

ن کمه از رو نمودار فهمیدم

غذاهاش مقوی کن که ضعیف نشه کم خوردنش دریت میشه نگران نباش

میشه اگه غذایی میدونید بهم بگید چون حبوبات هم نمیخوره اصلا تا عدس اینا بدم ممنون میشم 

میشه اگه غذایی میدونید بهم بگید چون حبوبات هم نمیخوره اصلا تا عدس اینا بدم ممنون میشم 

اگر برنج میخوره اب قلم بریز داخلش بعد کته کن

تا میتونی میوه بهش بده

جو دوسر بگیر ۷ ساعت بپز عصارش بده بهش

اب گوشت که تو شیشه درست میکنن بهش بده