رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 عنوان دخترم ۲۱ ماهشه کم غذا 124 بازدید | 15 پست هست خیلی میشه پیشنهاد بدید یا از تجربه های خودتون بگید چه غذاهایی درست میکردید چه پیشنهادی دارید ممنون میشم 😟😟😟😟😙😙😙😙 از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧 1398/02/28 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_خرسه۱ عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 476 دخترمنم یکمبدغذاس منم واسش کره میریزم تو غذاش یا کنار غذاش گوجه فرنگی و خیار خورد میکنم به عشق اونا بخوره،حالا جالب اینجاس غذا بی نمک باشه اصلا نمیخوره😐 🌸
baranam6475 عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 416 از این بشقاب ها رو قاشقای خوشگل و عروسکی بگیر براش..با بازی بهش غذا بده..غذارو براش تزیین کن و شکل عروسکو اینا دربیار براش..با شعر بهش غذا بده..براش از این برچسبها بخر و بگو هردفعه که غذاتو بخوری از اینا میزنم به یخچال یا دیوار اتاقت..از اینکارا دیگه.. کنار تو بهترین حوای زمینم..
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23258 پسر من ۲۵ ماهش داره تموم میشه اصلا نمیخوره ببینه دوس داره یا نه لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 چند کیلو هست ۱۲ کیلو وزنش خیلی اومده پایین سه روز مریض هم هست استفراغ میکنه دیگه هیچی نمیخوره از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧
رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 از این بشقاب ها رو قاشقای خوشگل و عروسکی بگیر براش..با بازی بهش غذا بده..غذارو براش تزیین کن و شکل ع ... باور کن هزار مدل میبرم خونه مادرم یا مادر شوهرم یا خواهر شوهرم که خیلی دوسش داره بیست نفر نشستن باهزار فوت وفن وادا بهش غذا بدن واقعا کلافه شدم دیگه از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧
رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 دخترمنم یکمبدغذاس منم واسش کره میریزم تو غذاش یا کنار غذاش گوجه فرنگی و خیار خورد میکنم به عشق اونا ... گوجه خیلی دوست داره ولی سه روز علایم مصمومیت داره مبترسم بهش بدم از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧
خانوم_خرسه۱ عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 476 گوجه خیلی دوست داره ولی سه روز علایم مصمومیت داره مبترسم بهش بدم آهان پس واسش ماست زیاد بدین 🌸
رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 آهان پس واسش ماست زیاد بدین مرسی عزیزم از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21414 غذاهاش مقوی کن که ضعیف نشه کم خوردنش دریت میشه نگران نباش
مامان،آسنا عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3159 ۱۲ کیلو وزنش خیلی اومده پایین سه روز مریض هم هست استفراغ میکنه دیگه هیچی نمیخوره وزنش که خوبه دختر من داره سه سالشه میشه تازه ۱۴ شده 🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم
رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 وزنش که خوبه دختر من داره سه سالشه میشه تازه ۱۴ شده ن کمه از رو نمودار فهمیدم از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧
رمانکم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 535 غذاهاش مقوی کن که ضعیف نشه کم خوردنش دریت میشه نگران نباش میشه اگه غذایی میدونید بهم بگید چون حبوبات هم نمیخوره اصلا تا عدس اینا بدم ممنون میشم از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨👩👧
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21414 میشه اگه غذایی میدونید بهم بگید چون حبوبات هم نمیخوره اصلا تا عدس اینا بدم ممنون میشم اگر برنج میخوره اب قلم بریز داخلش بعد کته کنتا میتونی میوه بهش بدهجو دوسر بگیر ۷ ساعت بپز عصارش بده بهشاب گوشت که تو شیشه درست میکنن بهش بده