2777
2789
عنوان

علائمم قطع شدههههه😫

138 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،من الان هشت هفتمه و می خوام برم سونو.ولی خیلی استرس دارم چون تقریبا ۱۰ روزه علائمم قطع شده تقریبا.مثلا حالت تهوع و سرگیجه و بیحالیم از بین رفته.اما سینم هنوز حساسه.برای شمام چنین اتفاقی افتاده بود؟خییییلی نگرانم نمی تونم صبر کنم تا سونو

معجزه ی خدا رو دیدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز۳۲ سیکلم ۲۸ سیکل وقت پریودم بود دیروز بی بی چک منفی شد به نظرتون زود بود واسه تست

الا بذکر الله تطمئن القلوب  امیدوارتر از قبل قویتر از همیشه پیش میرم به زودی تیکر بارداری میذارم ان شاءالله

عزیزم منم خیلی علائم نداشتم که همونا هم قطع شدن 

کاملاااا مثل قبل بارداری ام

فقط سینه هام گاهی درد میکنه گاهی کاملا خوبه

البته نه درد زیاد ها مثلا فشار میدم درد میکنه

رفتم سونو هیچ مشکلی نبود نگران نباش اصلا

عزیزم منم خیلی علائم نداشتم که همونا هم قطع شدن  کاملاااا مثل قبل بارداری ام فقط سینه هام گاه ...

واقعاآآآ؟وای منم دقیقا همینطورم مرسی عزیزززززززم  امیدوارم نی نی منم سالم باشه امروز میرم سونو حتما

معجزه ی خدا رو دیدم  
واقعاآآآ؟وای منم دقیقا همینطورم مرسی عزیزززززززم    امیدوارم نی نی منم سالم باشه امروز میر ...

آره عزیزم مثلا دیشب سینه هام درد میکرد ولی الان محکم فشارم میدم درد نداره،مطمئنم فردا دوباره دردش میاد.

تمام بی حالی هام هم تموم شده رفته

ولی هیچ مشکلی نیست خیالت تخت

آره عزیزم مثلا دیشب سینه هام درد میکرد ولی الان محکم فشارم میدم درد نداره،مطمئنم فردا دوباره دردش می ...

عزیزم واقعا ممنونم کلی خیالم راحت شد،ان شاالله به سلامتی زایمان کنیم هردو  

معجزه ی خدا رو دیدم