من همیشه سیکل های پریودم منظم بوده و 28 روزه این ماه اقدام داشتم 15 اردیبهشت باید پریود میشدم ولی نشدم 6 روز بعد آزمایش دادم منفی بود بی بی چک هم منفی بود. ولی یکسری علایم دارم مثل درد شکم و پهلو و سوزن سوزن شدن زیر شکم. کسی هست که تجربه ای داشته باشه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اینماه اقدام داشتم درست زمان تخمک گذاری و قبلش... سوم موعدمه... معلوم نیست خدا برام چی درنظر گرفته.. هنوز بی بی چک نذاشتم یکهفته به موعدم مونده خداکنه پری نیاد نی نی بیاد
اره رفتم از قبل میدونستم تنبلی تخمدان دارم دکترمم گفت بخاطر همونه
من قبلش یک ماه داروی گیاهی خوردم واسه تنبلیم دکتر طب سنتی گفت داروها حرارت تخمدانت رو بالا برده دوباره بهم داروی گیاهی داد تا پریود شدم چون حتی با پروژسترونم پریود نشدم
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...