2777
2789

خانما الان دوروزه یبوست گرفتتم امروز ناشتا ۳تاقاشق کرچک خوردم خییلی ببخشید شکمم کار کرده از یه طرف هم میگن کرچک درد زایمان و شروع میکنه  بنظرتون چقدر احتمال داره برامنم درد زایمان شروع بشه الان ۳۸هفته و ۴روزمه دوست دارم نی نی رو ببینم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نمونده😍

ارره😍😍😍دلم میخواد امروز درداممم شروع بشه..

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

اگه طبیعی هستی که نگران نباش اگه دردت گرفت که بهتر راحت زایمان میکنی نگرفت هم چیزیو از دست ندادی هرموقع دلش خواست خودش میاد فقط اماده باش وای چقدر هیجان داره کاش منم الان توی هفته تو بودم دو هفته دیگه مونده🤗

عزیزم بزا یه هفته دیگه بخور خب

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه هرچقد اون تو‌بمونه بهتره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من که هیچ دردی ندارم حالا کرچک خوردی درد داری یا نه؟

نه😂ولی درکل یه هفتس هر روز چندین بار کمردرد پریودی به مدت چند دقیقا میگیرتم ولی منظم نیست و ادامه دار نمیشن یهو قطع میشه

ارره😍😍😍دلم میخواد امروز درداممم شروع بشه..

ان شالله به سلامت بغلش بگیری گلم  برای منم دعا کن مامان بشم پنج ساله منتظرم     با دل پاکت😘

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اگه طبیعی هستی که نگران نباش اگه دردت گرفت که بهتر راحت زایمان میکنی نگرفت هم چیزیو از دست ندادی هرم ...

چقد خوب صحبت میکنی😍دقیقا همینی که گفتی شروع نشد هم بازم بچه بمونه بهتره

ان شالله به سلامت بغلش بگیری گلم  برای منم دعا کن مامان بشم پنج ساله منتظرم      ...

واای عزیززمانشالله به حق همین ماه عزیز از ته قلبم دعا میکنم بزودی متوجه بشی بارداری و یه بارداری سالم و سلامت داشته باشی 

چقد خوب صحبت میکنی😍دقیقا همینی که گفتی شروع نشد هم بازم بچه بمونه بهتره

ممنون عزززیزم فعلا تیپ بزن ارایش کن از خودت عکس بگیر قر بده خلاصه حال کن با این لحظه ها بعدا میگی کاش از شکم قلنبم بیشتر عکس داشتم

واای عزیززمانشالله به حق همین ماه عزیز از ته قلبم دعا میکنم بزودی متوجه بشی بارداری و یه بارداری سال ...

ممنون گلم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ایشالا به زودی وسلامتی زایمان میکنی/ پیاده روی کن /سبزیجات هم بخور /من زایمان اولم اصلا روغن گرچک نش ...

ورزش خییلی میکنم کلاس بارداری میرم هفته ۴روز وضعیتم خیلی خوبه ولی خوب انگاری هنوز وقتش نرسیده بچه بیاد