2821
2789

خدا رحم کنه ب هموطنام.

بچه خوزستان هنوز تو بعضی از شهرهای سیل زده مردم تو چادرن.شما تصور کنید با این هوای گرم و طاقت فرسا،انواع حشرات و جونورا.مار و عقرب و هزارپا و ....

خیلی وضع بدی دارن.خواهش میکنم واس هم استانی هام دعا کنید.بچه های کوچیک طاقت اینهمه گرما و نیش حشرات رو ندارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا دوسه ساله ایرانیا از خدا و بنده هاش داریم میکشیم. اول ک خشکسالی و تحریم و تورم و استرس بی آبی و تحریم و تورم بعدش زلزله و تحریم و تورم و حالام سیل و تحریم و تورم. بد کلا تورم. الان زلزه و آتشفشان. تازه تو اوج گرما یهو بارون میشه و سرد میشه یهو سرد و گرم میشیم از وسط ترک میخوریم و به فنا میریم

خدایا بهم قدرت و اراده بده. هیچوقت تنهام نذار خدای من
من محل کارم نزدیک زرقانه منم حسش کردم. شما که خونه هستید اخبار استان رادیو فارس گوش کنید ببینید چند ...

٤/٧ ريشتر

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
فقط فوران آتش فشان رو تجربه نکردیم. 

وحمله دایناسورها 😂

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓