2821
2789
عنوان

به نظر تون تحقیرش کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلاشمو میکنم ولی مثلا بگه این گوشی چیه و فلان... میگم هروقت تونستی بخری حرف بزن.. راستش میخواستم آیف ...

خب دیگه واسه همین میگم خودتو ننداز تو خرج .چون همش میگه ا این چیه اون چیه .نداشته هاشو و فقط فرهنگی و تربیتیشوبزن تو دهنش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب دیگه واسه همین میگم خودتو ننداز تو خرج .چون همش میگه ا این چیه اون چیه .نداشته هاشو و فقط فرهنگی ...

حالا لذتی هم داره گوشی برای خودم.. اصلا الان من زیاد خوشم از درس نمیاد ولی بخاطر اینکه اونو بسوزونم رفتم رشته ریاضی.. قللش میگفتم باید برم رشته تجربی مادرشم مجبورش کرد بره تجربی🤣 سر ان موضوع الان علاقه پیدا کردم به درس کلاسا مختلف میرم که در اینده به جای خوبی برسم بدونه هیچه

وای دخترعموی منم همینه😂

عقده ای و روانی:/

اینقدر سمه ادم حرفاشو میشنوه خندش میگیره

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

آیفون بگیر اینجور ادما سامسونگ s و زیاد نمیشناسن😂

آیفون خواستم بگیرم همش میگف وای آیفون چیه اصلا آیفون دوست ندارم رایگانم بدم نمیخوام منم گفتم ایجوره؟ سامسونگ میخرم 🤣

حالا لذتی هم داره گوشی برای خودم.. اصلا الان من زیاد خوشم از درس نمیاد ولی بخاطر اینکه اونو بسوزونم ...

ووی از دست تووو

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز