2777
2789
عنوان

لعنت خدا به مرد بد دهن و زورگو😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 69 پست
شوهرم اصلا دوستای خودش بودن منم به واسطه دوستی هاشون با هم با خانوم هاشون دوست شدم 

دفعه دیگه که دعوت کرد اصلا کاری نکن هیچی،خیلی رک هم بگو غذا نمیپزم فلان کارام نمیکنم ،چون  دفعه پیش اون طوری برخورد کردی

چه حالیم دارین ماشالا، من یه ماهه میخوام خانواده خودمو شوهرمو دعوت افطار کنم ،تازه شوهرمم کمکم هست، بازم امروز فردا میکنم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی خیلی خوشحال شدم بر عکس نبوده و شوهرت نخواسته باز اونها بیان بدون شوهرت ...

شما میرید مهمونی خودتون عزم رفتن می‌کنید یا صاحبخونه میگه پاشید برید؟

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میرید مهمونی خودتون عزم رفتن می‌کنید یا صاحبخونه میگه پاشید برید؟

دیگه مهمون بیشعور زیاد دیدم نباید خیلی بهشون رو داد تجربمو بهت گفتم چون منم بابت مهمون بسیار اذیت شدم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
رفتار شما در مورد مهمونا مشکلی نداشت تنها اشتباهتون در مورد رفتار با شوهرتونه که ازش واسه خودت غول س ...

ببین من متوجه ام این رفتارهاش کاملا برمیگرده به بچگیش.

مادرش اگر وسیله هاشون رو خراب می‌کردن جرشوووووون میداده،خودشون تعریف کردن.

آدم از وسیله استفاده میکنه نه تزیین.

من اصلا همچین‌اخلاقی ندارم،حتی ظرفی چیزی میشکنه میگم اشکالی نداره.

ببین من متوجه ام این رفتارهاش کاملا برمیگرده به بچگیش. مادرش اگر وسیله هاشون رو خراب می‌کردن ج ...

بچگیش هر اتفاقی افتاده مهم نیس نباید جور بچگیاشو تو و بچت بدی.وینجور مردا هر چقدر ضعیف و ترسو باشی بدتر مزکنن.یه بار که کار بیمنطقی کرد جلوش وایسا و رک و راست جوابشو بده.اگه سکوت اثر داشت تا الان میکرد

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
بچگیش هر اتفاقی افتاده مهم نیس نباید جور بچگیاشو تو و بچت بدی.وینجور مردا هر چقدر ضعیف و ترسو باشی ب ...

یه بار گفتم هر چه بادا باد

منم جواب دادم همه حرفاش رو

تا مرز زدن پیش رفت

دیگه باید زد سیم آخر 

حتی بعضی اطرافیان که میشناسنش هم بهم گفتن خیلی بهش رو دادی

واقعا تو این دوره زمونه نمیشه فامیلو دعوت کرد وای بحال دوست حال داریا .... شوهرتم کار اشتباهیی کرد ک بچرو کتک زد و فحش داد .... دیگه دعوت نکن کسیوو هم دولا راست بشی هم پول هزینه کنی هم سخت بگذره هم فحش و کتک بخورین؟ 

....