2777
2789
عنوان

شما بگید چکار کنم؟؟؟؟؟؟

108 بازدید | 20 پست

خانما من هفته 28 بارداری ام یه پسر 5ساله دارم وکارمندم هستم.ماه رمضون هرسال مهمونی افطار میدیم واین برای همسرم خیلی مهمه وامسالم اصرار داره که اخرهفته مهمونی بدیم وغذا از بیرون بگیره ومن فقط سوپ وفرنی وبقیه موادو اماده کنم برای60نفر مهمون.تنهام هستم یعنی خانوادم نیستن وخانواده شوهرم همیشه موقع خوردن میرسن یعنی بقیه کارا با خودمه اما من با این وضعم خیلی سختمه هرچی به شوهرم میگم میگه میان کمک خیالت راحت واصلا به من توجه نمیکنه نمیدونم چکارکنم الان شما بودید چکارمیکردین که تنش هم پیش نیاد؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجدانا ۶۰ نفررر خیلییییی زیاده ....سوپ برای ۶۰ نفر چجوری درست میکنی اخه...ول کن بابا حوصله داری..همه چیو از بیرون بیار... 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

من بودم یکم بدون غر کار میکردم بعد میگفتم لکه دیدم و میزدم به در قرشمال بازی!  مردی که انقدر درک نداره باید یه روز علاف دکتر و بیمارستان باشه دیگه از این پیشنهادات نده!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

من بودم اکثر وسایلو از بیرون تهیه میکردم.

تمام ظروفم بجز قاشق چنال یکبار مصرف استفاده میکردم.

از این خانمهایی که خونه رو نظافت میکنن و کمک دستن خواهش میکردم قبل از آمدن مهمونا بیان کمکم (،قبل از اینکه مهمونا برسن بره)و بعد از رفتن مهمونا برای نظافت دوباره بیاد

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

یا کارگر بگیر کمکت باشه یا مهمونی بیرون بگیر 

البته واقعا تو شرایط شما امسال افطاری اصلا ضرورت نداره اونم این تعداد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من بودم اکثر وسایلو از بیرون تهیه میکردم. تمام ظروفم بجز قاشق چنال یکبار مصرف استفاده میکردم. از ا ...

همه ظرفا یکبار مصرفه جز لیوانای چای وقاشق چنگال.همسرمم میگه یکی بگم بیاد کمک اما من وسواسم ودوست ندارم .

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
همه ظرفا یکبار مصرفه جز لیوانای چای وقاشق چنگال.همسرمم میگه یکی بگم بیاد کمک اما من وسواسم ودوست ندا ...

خودت کنارشی دیکه

بعد درخواست کن خانمی که تمیزه برات بفرستن

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن