2777
2789

خواب دیدم پشت به شوهرم خوابیدم خونه نامرتب من بیدار‌شدم یخورده جمع جور کردم اما با سر و صدای من بیدار نشد یه تکون خورد چشماشو وا نکرد.(من و شوهرم سر نداشتن خیلی چیزا میخوایم جدا بشیم. اینم بگم دادخواست طلاق از جانب من بود شوهرم و باباش و خواهرش خونه ای که با طلاهای مجردی من خریدن رو به نام خودشون زدن و من در جریان نبودم

میخواستن با حقه بازی از خانواده من چیزای دیگه ای اخازی کنن و منو بی آبرو کنن که ما فهمیدم)

اگر کسی قدرتو نمیدونه پس لیاقتش اینه که از دستت بده خیلی سادس... 

یعنی شوهرت به سمتت برمیگرده و پشیمون میشه از کاراش و زندگیت رو سرو سامون میده ... ولی تو دلخور میمونی که باید رو خودت کار کنی گذشت کنی😉😉

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شوهرت به سمتت برمیگرده و پشیمون میشه از کاراش و زندگیت رو سرو سامون میده ... ولی تو دلخور میمون ...

هرچقدرم که پشیمون بشه من دیگه به اون خونه برنمیگردم اگه برم واسه همیشه میرم

هرچقدرم که پشیمون بشه من دیگه به اون خونه برنمیگردم اگه برم واسه همیشه میرم

خواب زن چپه همه کارهایی که تو خواب کزدی رو اون برات انجام میده... از خواب غفلت بیدار میشه خونه رو مرتب میکنه سرو سامون میده ولی تو هنوز خوابی

ان شالله که خیره ... ادم شه با همین خوشبخت شی 

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

من همین الان از یه روحانی برات پرسیدم 

میگن در صورتی که شرایط تعبیر رو داشتید تعبیر خوابتون اینه که همسرتون رضایت به طلاق نداره و در عین حال شما دارید همه تلاشتون رو می کنید که به زندگیتون سرو سامان بدید،

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

اخرش گفتم میخوان بهم تهمت بزنن میخوان بگن با مردا هم خواب بودم چطور میتونم دوباره برگردم سر زندگی که شب تا صبح استرس داشته باشتم یوقت بهم تهمت نزنن 

از طرفی واسه همیشه اومدم خونه بابام ازش شکایت کردم 

[QUOTE=90417820]من همین الان از یه روحانی برات پرسیدم  میگن در صورتی که شرایط تعبیر رو داشتید تعبیر خوابتون ای ...[/QUOTEخیلی لطف کردی عزیزم

اره طلاق نمیده وقتی دادخواست طلاق دادم حسم میگفت به هیج جا نمیرسم خدا کنه این فقط یه حس باشه😓😔😔

[QUOTE=90417820]من همین الان از یه روحانی برات پرسیدم  میگن در صورتی که شرایط تعبیر رو داشتید ت ...

انشاالله که هر چی خیر و صلاحه براتون پیش میاد عزیزم 

امیدوارم به زودی دلت اون جوری که دوست داری شاد بشه و به آرامش برسه

عزیزم یه بنده خدایی اینجا می گفتن خواهرشون قبل از جلسه دادگاهشون هر چندتا که میتونستن سوره فیل می خوندن که نتیجه دادگاه به نفعشون باشه، نمیدونم خواهرشون برای چی دادگاه میرفتن ... من همین پیشنهاد رو به خواهر همسرم دادم ، واقعا براش تاثیر داشت و تا الان پیشرفت خوبی داشته البته خواهر همسرم اصراری به طلاق نداره مهریه و نفقه می خواست ولی به نتیجه رسیده فعلا