2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیایین لطفا

134 بازدید | 19 پست

کسی ازخانوما درموردشپش سرتجربه داره؟راهی هس که کلا ریشه کن بشه ازسر؟لطفا هرکس تجربه داره بگه این موجودچندش نمیدونم چرااینقدرگریبان گیر بچه مدرسه ایا شده. 

حسم بهت هیچوقت عوض نمیشه عشقم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین شامپوها نزن با اونا برطرف نمیشه... سس مایونز بزن ..اسپند بزار بجوشه آبشو بزن ب سر با پلاستیک بپوشون دو سه ساعت..یه آدم دلسوز ک جدا کنه..همین

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم

از داروخونه شامپوی پرمترین بخر میزنی به موهاش ده دقیقه بعد میشوری بعد با شونه خیلی ریز.شونه میکنی شپشها مرده هاشون با شونه کنده میشن بعدم موهاشو که خشک کردی میشینی دونه دونه اون تخماشو از موهاش میکشی بیرون با ناخنت.سفیدن چسبیدن به ساقه مو.بهش میگن رشک.یعنی اگه یدونه هم بمونه یک هفته بعد تبدیل میشه به شپش، روز از نو.هر روز بشین موهاشو بگرد نذار رشک بمونه لای موهاش

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
از داروخونه شامپوی پرمترین بخر میزنی به موهاش ده دقیقه بعد میشوری بعد با شونه خیلی ریز.شونه میکنی شپ ...

آهان من سس مایونزم زدم سه ساعت موند رو موهاش.هم اینو بزن هم شامپوشو

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
ازین شامپوها نزن با اونا برطرف نمیشه... سس مایونز بزن ..اسپند بزار بجوشه آبشو بزن ب سر با پلاستیک بپ ...

آره سس مایونزو شنیدم سس فقط زنده ها رو ازبین میبره یاتخماشم ازبین میرن؟

حسم بهت هیچوقت عوض نمیشه عشقم