2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۴ سالگی خوب بود ولی یهو دندونای پایینش زودتر افتادن بعد که در اومدن دندونای بالا رفت پشت پایینی

در واقع فک بالا عقب بود

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

عزیزم هنوز سنش کمه،باید بذاری تا بزرگتر بشه اگه این مشکلش برطرف نشد،ارتودنسی انجام میشه،یکاری دیگه هم میتونی بکنی پستونک بهش بده باعث میشه دندونای پایینش به مرور زمان بیفته پشت دندونای بالاش

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
چه کاری کردین؟؟؟

اگر توی سن پایین ببری پیش متخصص عمل نمیخواد دیگه یه دستگاهی بهت میدن اسمش فک گیره

باید یه مدتی بذاره کاملا خوب میشه

من پسرم رو کلاس دوم بردم تازه دوندونای بالاش افتاده بودن توی شش ماه گذاشت کاملا خوب شد

فقط یه کم شکل دستگاهش عجیبه

ولی بیشتر شبا گذاشت موقع خواب 

میرفت مدرس درش میاورد

دکتر گفته بود ۲۴ ساعت بذاره ولی بچه بودخیلی گوش نکرد 

با این حال فکش درست شد

دستگاه که میذاری فک بالا رو میکشه جلو

عکسش رو از گوگل سرچ میکنم برات میفرستم

اینو گذاشت شش ماهه خوب شد تازه فک بالاش دیگه خیلی داشت میومد جلو . ما دیگه نذاشتیم بذاره

فقط باید شش هفت ساله باشه که همکاری کنه