2777
2789

چی میشه منم یه روز تاپیک بزنم بگم بیایین بیبی چکمو ببینین بعد همه بگن مبارکه این که دو خط واضحه بارداری پس...بعد من برم آزمایش تاپیک بزنم آرررره من حااااملم خدااایا باورم نمیشه حالا چجوری شوهرمو سوپرایز کنم؟؟

بعد دیگه هر وقت بازار رفتم چشمم افتاد به لباس بچه های کوچولو بجای بغض ذوق کنم...نی نی ها رو که دیدم هی تند تند نگم ماشاالله که فکر نکنن من بچشونو چشم کنم...خدایا چی میشه؟؟بخدا قول میدم دیگه همیشه نمازمو درست بخونم حجابمو بهتر کنم غیبت نکنم...

فقط بچه ی سالم و صالح ...

خدایا بیمعرفت دست گذاشتی روی نقطه ضعفم نه؟؟

بخدا خیلی شرمندم هم شرمنده ی تو هم شرمنده ی شوهرم

یه کاری کن برام لطفا به بدیِ من نگاه نکن به کَرَم خودت نگاه کن

(خدا صدای منو نمیشنوه...لطفا دعام کنین دلم گرفته)

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم واسه دلت ...ان شاء الله بزودی مامان میشی همییییین جا گفتم بهت❤❤❤❤

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

شما ک بارداری  

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity