2777
2789
عنوان

مامان های دی و بهمن98

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استاتر

خانمه و استاتر عزيزم

ميشه از علايم حاملگيتون بگين و بي بي چكتون مي مثبت شد

ممنون

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
با اجازه استاتر خانمه و استاتر عزيزم ميشه از علايم حاملگيتون بگين و بي بي چكتون مي مثبت شد ممنون

سلام عزیزم من دوروز قبل از پری رفتم آزمایش و مشکوک بود ب بارداری یه روز بعداز تاخیر تکرار کردم ک خداروشکر مثبت شد

با اجازه استاتر خانمه و استاتر عزيزم ميشه از علايم حاملگيتون بگين و بي بي چكتون مي مثبت شد ممنون

علائم هم از یه هفته قبل از پریود همش بی حال بودم ضعف میکردم تهوع داشتم جلو چشمم سیاهی میرفت 

چندوقت اقدامی

٣ ماه 

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

سلام منم دیماه نی نیمو میبینم البته اگه عجله نداشته باشه    

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51