2777
2789
عنوان

درد های شبیه پریودی

6344 بازدید | 25 پست

سلام من الان ۴هفته و ۳روز باردارم دوشنبه وقت دکتر دارم اما تو این ۴-۵روزه هر ازگاهی زیر دلم شبیه دردای پریودی دارم خیلی کم و کوتاه اینجوری میشه 

وفتیم که میشینم یا میخوابم و بلند میشم گودی کنرم درد میکنه خطرناکه یا طبیعیه؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
هر دردی تو حاملگی که با استراحت خوب بشه..مشکلی ایجاد نمیکنه 😊

ممنون عزیزم ان شالله که این ماه تاپیک بی بی مثبت بزنی💕🙏🏻🙏🏻

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم حتما💕💕🙏🏻

سلام خوبین من 21 پرید شدم سوم خرداد اقدام داشتم چندروزه زیردلم و لگنم درد میکنه 13خرداد آزمایش دادم ...

سلام زود ازمایش دادی بتا چند بود؟

18خرداد باید پرید بشم 

خیلی زود رفتی باید حداقل تا ۱۸صبر میکردی ممکنه لقاح دیر تشکیل بشه اولین اقدامته؟

پس چرا لگنم درد میکنه تخمدان سمت چپم هرازگاهی درد میگیره

طبیعیه همه اینجوری میشن بدن داره نصبت به اقدامت واکنش نشون میده نگران نباش ان شالله که همین ماه باردار میشی🙏🏻🙏🏻زیاد روش زوم نکن منم یکی دو ماه اول اینجوری بودم 

گاهی هم دل درد مثل پریدی میگیرم

طبیعیه سعی کن بیخیال باشی تا موعدت صبر کن هروقت عقب انداختی نسبت به قبلنات بعد بی بی تست کن و برو ازمایش🥰ان شالله که خوش خبر باشی🙏🏻🙏🏻